Αναζήτηση

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΥΓΕΙΑ : ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

  • Ø Με την «μέθοδο» της…αποδόμησης φαίνεται πως προχωρά το σχέδιο «συγχώνευσης» - διάλυσης νοσοκομείων στην Κρήτη. Βλέπετε , οι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σκέφτηκαν πως προεκλογικά οι εκλεκτοί τους και ειδικά ο Σταύρος ο Αρναουτάκης, θα έχαναν τα αυγά και τα πασχάλια έτσι κι ανακοίνωναν την ουσιαστική κατάργηση νοσοκομείων και προτίμησαν να τα αφήσουν να ….καταργηθούν από μόνα τους.
  • Ø Δε εξηγείται αλλιώς το ότι τα νοσοκομεία στο Λασίθι και το νοσοκομείο Ρεθύμνου τελούν υπό καθεστώς «διάλυσης». Και όπως όλα δείχνουν στις προθέσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχουν τρία βασικά νοσοκομειακά ιδρύματα στην Κρήτη (Βενιζέλειο, ΠΑΓΝΗ και Χανίων) και τα υπόλοιπα σταδιακά και ουσιαστικά να μετατραπούν σε αναβαθμισμένα κέντρα υγείας αστικού τύπου.
  • Ø Μην ξεχάσω να δώσω και συγχαρητήρια στον υπουργό υγείας τον Ανδρέα τον Λοβέρδο και για τρείς καίριες παρεμβάσεις του με τις οποίες υλοποιεί τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ για την δημόσια υγεία.
  • Ø Πρώτον : Ο Ανδρέας ο Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αδιαφορούν παντελώς για την διάλυση των παιδιατρικών κλινικών και για την ύπαρξη μιας μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών στην Κρήτη, αλλά θα σώσουν τα παιδιά μας απαγορεύοντας το κάπνισμα στα αυτοκίνητα εάν υπάρχει μέσα και παιδί !!! (Ξεπέρασε και τον αλήστου μνήμης Πατακό που είχε απαγορεύσει την…ρίψη αποτσίγαρων από το αυτοκίνητο στους δρόμους).
  • Ø Δεύτερον : Αφού εξασφάλισε την άψογη λειτουργία των παιδιατρικών κλινικών, αποφάσισε πως οι νέοι έως 16 ετών μπορούν να απευθύνονται σε….παιδιάτρους και σε παιδιατρικά νοσοκομεία !!!.
  • Ø Τρίτον : Μετά την γνωστή ρήση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πως «όλοι φάγαμε» από το έλλειμμα της χώρας, ο Ανδρέας ο Λοβέρδος δεν μπορούσε να υστερήσει σε λαϊκισμό και ανακάλυψε πως για το έλλειμμα των νοσοκομείων σε μεγάλο βαθμό φταίνε…οι οικονομικοί μετανάστες που δεν είναι νόμιμοι !!!
  • Ø Περισσότερα από 150 εκατομ ευρώ ετησίως κοστίζει η δωρεάν περίθαλψη μη νόμιμων μεταναστών είπε ο αθεόφοβος αυτός μισάνθρωπος από το βήμα της Βουλής. « Μιλάμε (για ποσό) από 150 έως 400 εκ. ετησίως το οποίο σε αυτές τις εποχές κρίσης και ανέχειας πληρώνουμε για ανθρώπους που δεν έχουμε προσκαλέσει. Δεν μπορούμε να δίνουμε 1,5 δισεκ. ευρώ την δεκαετία για την περίθαλψη λαθρομεταναστών όταν το ποσό αυτό ισοδυναμεί με το κόψιμο μισθών, συντάξεων και δώρων Χριστουγέννων», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.
  • Ø Τα ακούτε κύριοι στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ ; Το ακούς πρόεδρε του ΝΤ Χανίων της ΑΔΕΔΥ , Δημήτρη Κωνσταντουλάκη, που διαμαρτύρεσαι για τις περικοπές; Επιτέλους ο σύντροφός σας στο κόμμα αποκάλυψε τους φταίχτες που σας κόβουν μισθούς και δώρα. Είναι οι λαθρομετανάστες. Ελπίζω να – μην – αισθανόσαστε περήφανοι με τέτοιους «συντρόφους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου