Αναζήτηση

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤEΧΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ….ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ

  • Ø Το παρακάτω κείμενο το διάβασα στο blog kafeneio-gr.blogspot.com και επειδή κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι, το φιλοξενώ και όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
  • Ø «Καθημερινά χωρίς αιδώ και ξετσίπωτα οι συνδικαλιστές επιβεβαιώνουν την εικόνα ότι είναι εξαρτημένοι και ταυτισμένοι με την εξουσία , έξω από κάθε συνδικαλιστική πολιτική και διεκδίκηση. Παράδειγμα η τοποθέτηση από το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Σγουρού του συνδικαλιστή αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ Κώστα Παπαντωνίου . Λοιπόν για τα μάτια του κόσμου και για να περνάει ο καιρός , έβγαινε μέχρι τώρα ο παραπάνω συνδικαλιστής και κατήγγειλε το μνημόνιο . Τώρα το ΠΑΣΟΚ τον επιβραβεύει και τον διορίζει αντιπεριφερειάρχη.»
  • Ø Γνωρίζετε εάν υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις συνδικαλιστών που έβγαζαν σε κανάλια, εφημερίδες και απεργιακές συγκεντρώσεις πύρινους λόγους κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης και τώρα ζητούν την ψήφο σας συμμετέχοντας σε συνδυασμούς που στηρίζονται από το κόμμα που κυβερνά; Εάν γνωρίζετε κάποιον ή κάποιους τότε φροντίστε , εάν έρθει να ζητήσει την ψήφο σας να του θυμίσετε το «ουαί υμιν Φαρισαίοι υποκριταί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου