Αναζήτηση

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ «ΞΥΠΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΜΜΕ !!!

  • Ø «Χοντραίνει το παιχνίδι των απολύσεων και επειδή άρχισαν να κόβονται και καλοβολεμένοι δημοσιογράφοι (πέραν των παιδιών των 800 ευρώ) ο κλάδος μας κινητοποιείται ξαφνικά γιατί νιώθει πλέον στο πετσί του τι εστί μνημόνιο. Και άρχισαν οι διαβουλεύσεις για μαζικές απεργίες. Εμ, δεν γίνεται ένα χρόνο τώρα να κάνεις γαργάρα το πογκρόμ στην αγορά εργασίας και να περιμένεις να μην έρθουν οι αλλαγές και στον κλάδο σου. Για να δούμε τώρα, θα αρχίσει η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών; Ή θα συνεχίσουμε να βλέπουμε «δημοσιογράφους»-εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων να μας παραπληροφορούν κάθε βράδυ στις 8;
  • Ø Και είμαστε ακόμα στους πρώτους 6 μήνες του μνημονίου. Μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να καταργήσει την κλαδική σύμβαση στον ιδιωτικό τομέα και να την αντικαταστήσει με ατομικές. Κοινώς θα έρχεται ο εργοδότης, θα σου λέει ότι θα .......δουλεύεις με μίνιμουμ μισθό (κρίση έχουμε) με απροσδιόριστο ωράριο (κρίση έχουμε) και σε περίπτωση απόλυσης (κρίση έχουμε) δεν υπάρχει αποζημίωση ούτε δικαίωμα προσφυγής, βάση των κανόνων του μνημονίου.
  • Ø ΥΓ: Και για όσους τολμήσουν να απεργήσουν στους δρόμους της Αθήνας, υπάρχουν τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα. Διερωτώμαι, οι χθεσινές εικόνες στην Ακρόπολη, πώς συνάδουν με το ανοικτό, φιλελεύθερο, προοδευτικό, κοσμοπολίτικο και προ πάντων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ προφίλ του George; Ε ρε να δω εικόνες συμπλοκής των ΜΑΤ με δημοσιογράφους- απεργούς και τι στον κόσμο. Συνάδελφοι, ξυπνήηηηησατεεεε;» (Γράφει η Κουκίδα στο kafeneio-gr.blogspot.com)
  • Ø Σ.Σ. : Σήμερα η στήλη αναδημοσιεύει τρία χαρακτηριστικά κείμενα από ένα blog με τεράστια απήχηση και το οποίο δεν έχει δώσει λαβή για καμία μομφή. Ο λόγος της αναδημοσίευσης είναι για να καταλάβετε γιατί η κυβέρνηση μελετά λέει τον τρόπο για να βάλει μια «τάξη» στα blogs. Δηλαδή ψάχνει να βρει έναν νομικό τρόπο για να ελέγξει τα blogs στο διαδίκτυο που είναι παντελώς αδύνατον να το κάνει «επιχειρηματικά». Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ σας και να το χαιρόσαστε «σύντροφοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου