Αναζήτηση

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ» ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ Ή Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ «ΒΑΛΙΤΣΕΣ» ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ

  • Ø Μην περιμένετε να διαβάσετε κριτική της στήλης στα όσα είπε ή δεν είπε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου στον μονόλογό του. Ευτυχώς είχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να δω έναν άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο είπε ψέματα και κορόιδεψε κατάμουτρα έναν ολόκληρο λαό, όχι μόνο να επαναλαμβάνει τα ψέματα και τις κοροϊδίες, αλλά – το χειρότερο – να εκβιάζει αυτόν τον ίδιο τον λαό.
  • Ø Άλλωστε ο Γιώργος ο Παπανδρέου, με τα όσα έγραψε και στο άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής κερδίζει επάξια – πέραν του ψεύτη – και τον τίτλο του εκβιαστή. Και μαζί του και όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν τον ίδιο κατηφορικό δρόμο.
  • Ø Δεν είναι μόνο ότι προεκλογικά έλεγαν «λεφτά υπάρχουν» και «θα δώσουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις πάνω από τον πληθωρισμό», είναι ότι απειλούν τους πολίτες ότι θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Στο άρθρο του στο Κυριακάτικο Βήμα, ο Παπανδρέου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα βρισκόμαστε στο κομβικό σημείο όπου αποφασίζουμε είτε ότι συνεχίζουμε μπροστά, όχι μόνο για τη σωτηρία αλλά και για την αναμόρφωση της χώρας μας, για να χτυπήσουμε δηλαδή τα αίτια της κρίσης, είτε ότι πάμε πάλι πίσω, στη χρεοκοπία»!
  • Ø Τουτέστιν, αν χάσω χάνεστε. Το θέμα είναι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα ή θα χρεοκοπήσει το τζάκι Παπανδρέου. Αυτό παίζεται στις εκλογές κι αυτό εννοεί ο πρωθυπουργός της χώρας. Και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Ο Γιώργος Παπανδρέου θα γνωρίζει το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, πόσος χρόνος πρωθυπουργικής θητείας του απομένει. Θα συνειδητοποιήσει επίσης κάτι που υποψιάζεται: Ότι για να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις προκηρύξει άμεσα, δηλαδή το αργότερο ως τον Ιανουάριο του 2011! Μετά τον Ιανουάριο του 2011 -κι όποτε κι αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές-, αυτές θα γίνουν με αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ κάποιον που δεν θα φέρει το όνομα Παπανδρέου.
  • Ø Έτσι κι αλλιώς η οικογένεια Παπανδρέου έχει δρομολογήσει το μέλλον της εκτός….Ελλάδος. Ο Αντρίκος ο Παπανδρέου είναι ιδρυτής και πρόεδρος της «Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης» που φέρει τον τίτλο «Ινστιτούτο για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια (i4cense). Ο Νίκος Παπανδρέου εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής επιχειρηματικών συμφωνιών, ειδικά σε ότι αφορά σε Αραβικά συμφέροντα. Και ο Γιώργος ο Παπανδρέου έχει ετοιμάσει το έδαφος να ακολουθήσει τα χνάρια των πρώην Αμερικανών προέδρων ή του Βρετανού Τόνυ Μπλερ που συνέχισαν την «καριέρα» τους ως εκπρόσωποι πολυεθνικών ομίλων ή διεθνών οικονομικών οργανισμών (τύπου ΔΝΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου