Αναζήτηση

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ .....

  • Ø Ο Ελληνικός λαός στο όνομα του οποίου πολλοί μιλούν και περισσότεροι ασελγούν, μπορεί να αδιαφόρησε για την διακαναλική συνέντευξη του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά στο διαδίκτυο έγινε ο χαμός. Η στήλη συγκέντρωσε ορισμένα ενδεικτικά κείμενα και τα καταχωρεί , έτσι για να πάρετε μια ιδέα…
  • Ø « Ο πρωθυπουργός μας, αυτός ο κύριος που μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει αλήθειες, μας ρώτησε διακαναλικά τι προτιμάμε: "Μνημόνιο ή χρεοκοπία;" Πέρυσι ο ίδιος κύριος, πάλι διακαναλικά έσκιζε τα ρούχα του και ορκιζόταν στα παιδιά του ότι "Λεφτά υπάρχουν", ότι "Δεν θα μπουν νέοι φόροι", ότι "Δεν θα υπάρξει πάγωμα μισθών και συντάξεων", αλλά οι αυξήσεις θα είναι όσο κι ο πληθωρισμός.
  • Ø Μετά, ο ίδιος κύριος ορκιζόταν ότι καλύτερα να βγάλει κακό σπυρί στον ποπό του, παρά να βάλει τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ. Αργότερα όμως έφτιαξε ο καιρός και πήγε μια βόλτα μέχρι το Καστελόριζο και με φόντο την παραλία μας είπε διακαναλικά ότι καλό είναι και το ΔΝΤ και δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε αδερφέ και υπομονή, θα υπάρξουν λίγο porno καταστάσεις μ' εμάς από κάτω, αλλά "αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το"!!!
  • Ø Και μετά ξαναβγήκε και μας είπε ότι πραγματικά το απολαμβάνει ο κόσμος και τον σταματάνε στον δρόμο και του ζητάνε "κι άλλο".
  • Ø Και μετά βγήκανε κάτι δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που δείχνουνε ότι ο κόσμος ετοιμάζει τώρα και γι'αυτούς hardcore sex και αποφάσισε να ξαναβγεί διακαναλικά να μας πει πάλι κάτι με ειλικρίνεια, με αξιοπιστία, με την κρυστάλλινη φωνή και το καθάριο βλέμμα. Θέλει να μας ρωτήσει: "Μνημόνιο ή χρεοκοπία;"
  • Ø Και περιμένει ότι το πόπολο θα ματατσιμπήσει και παρά το πένθος θα αποφασίσει ότι καλό είναι το "στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι"
  • Τι να πω; Αν τσιμπήσουμε, ίσως και να το απολαμβάνουμε τελικά το γαμ...!!!» (aletri.blogspot.com/)
  • Ø «….Το πιο ωραίο απ’ όλα είναι το ότι ο Παπανδρέου επαναλαμβάνει συνέχεια πως «πάμε στο εξωτερικό, συζητάμε και οι ξένοι δεν μας πιστεύουν». Ρε μεγάλε, εδώ δεν σε πιστεύουν οι Έλληνες, θα σε πιστέψουν οι ξένοι; Μας έχεις φλομώσει στα ψέματα και το πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε πιστεύουν οι ξένοι; Μ@λ@κ@ς είναι ο Γερμανός να σε πιστέψει; Σκέφτεται ο άνθρωπος πως "αυτός εδώ έχει πει τόσα ψέματα στους συμπατριώτες του, σε εμένα τον ξένο θα πει αλήθεια;".
  • Ø Πρώτη φορά είδα έναν ψεύτη –που είναι γνωστό ότι είναι ψεύτης- να παραπονιέται σε εθνικό δίκτυο σε εφτά δημοσιογράφους πως δεν τον πιστεύουν οι ξένοι και να μη βρίσκεται ένας να του πει πως είναι λογικό να μη σε πιστεύει κανείς, όταν έχεις πει τόσα ψέματα» (apneagr.blogspot.com)
  • Ø «Η κυβέρνηση, που μέχρι πρότινος επέμενε να αναδεικνύει τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά των εκλογών, αίφνης μετέτρεψε, τις τοπικές εκλογές σε εθνικές. Αναγκάσθηκε να συρθεί από την αντιπολίτευση στο γήπεδο της Οικονομίας και να ζητήσει από τους πολίτες να ψηφίσουν έτσι ώστε να ενισχυθεί η δια του Μνημονίου πολιτική της. Αυτή δεν είναι στροφή, είναι ο ορισμός της πολιτικής κολοτούμπας!!!
  • Ø Επί της ουσίας αποκαλύπτει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση. Μέσα σε ένα χρόνο απώλεσε και τα τελευταία αποθέματα αξιοπιστίας και σοβαρότητας, που ενδεχομένως της είχαν απομείνει. Και το κυριότερο δεν μπορεί πλέον να εμπνεύσει εμπιστοσύνη για τις επιλογές της. Δεν μπορεί να πείσει πως η πολιτική του Μνημονίου αποτελεί μονόδρομο, ούτε ότι, διαπραγματεύθηκε σκληρά τους όρους υποταγής της χώρας στη διεθνή των τοκογλύφων.
  • Ø Χωριό, που φαίνεται κολαούζο δε θέλει…Η κατακόρυφη πτώση των...... ποσοστών του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν πόσο στραβά αρμενίζουν! Όταν δε, φτάνουν στο σημείο να ταυτίζουν την παραμονή τους στην εξουσία με το συμφέρον της χώρας και του λαού, τότε είναι ηλίου φαεινότερον ότι, έχουν αρχίσει να μετράνε το χρόνο αντίστροφα» (kafeneio-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου