Αναζήτηση

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ….ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ !!!

  • Ø Η είδηση : «Τα εισοδήµατα εκατομμυρίων φορολογουµένων σχεδιάζει να αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονοµικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην Εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούµενος, είτε πρόκειται για τον γείτονα είτε για τον υπουργό Οικονοµικών »
  • Ø Πρόκειται για τρελούς για δέσιμο! Δηλαδή ο οποιοσδήποτε ανεπιθύμητος ή κακοποιός σε ψάχνει θα μπαίνει στο διαδίκτυο και θα σε εντοπίζει! Κι όχι μόνο θα γνωρίζει οδό και αριθμό αλλά και πόσα λεφτά βγάζεις, ώστε θα ξέρει αν αξίζει τον κόπο να σου κάνει επίσκεψη για οικονομική ενίσχυση.
  • Ø Πρόκειται για σχιζοφρενείς! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή θα μπορούν όλοι να δουν το εισόδημά τους στο διαδίκτυο και να το συγκρίνουν με τη χλιδάτη ζωή τους, οι φοροφυγάδες θα ντραπούν από το γείτονα, και δεν θα το ξανακάνουν! Θα γίνουν καλά παιδιά!
  • Ø Φαντάζεστε τον εαυτό σας να ψαχουλεύει στο διαδίκτυο για ν' ανακαλύψει τι εισόδημα δηλώνει ο γείτονας ώστε να τον "πιέσει" να γίνει ευσυνείδητος φορολογούμενος; Ιστορίες γι’ αγρίους και απροσάρμοστους! Μόνο οι εκβιαστές και οι χαφιέδες θ’ ασχοληθούν με το πρωτοφανές αυτό εγχείρημα , εάν τελικά το προχωρήσουν.
  • Ø Γιατί , επειδή στο ΠΑΣΟΚ πολλά λένε και ελάχιστα κάνουν, είμαι πολύ περίεργος να δω εάν τελικά θα βγάλουν στην δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, των ιδιοκτητών των διυλιστηρίων πετρελαίου, των μεγαλοβιομηχάνων , μεγαλοεφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου