Αναζήτηση

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

  • Ø Είδηση πρώτη : «Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα αναθέσει τη μελέτη των προγραμμάτων στον Σουηδό Γιοακίμ Πάλμε ο οποίος είναι πρόεδρος του Παγκόσμιου Κοινωνιολογικού Ερευνητικού Ινστιτούτου και διευθυντής του Ινστιτούτου Μελλοντικών Σπουδών. Φυσικά είναι και πρωτότοκος γιος του δολοφονηθέντος πρωθυπουργού της Σουηδίας Ούλοφ Πάλμε, προσωπικού φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου. Και προφανώς αναλαμβάνει σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού».
  • Ø Είδηση δεύτερη : «O δικηγόρος Αθηνών και Διδάκτορας του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αθανάσιος Ξηρός ορίστηκε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο κ. Ξηρός κατείχε από τον Οκτώβριο του 2009 θέση Ειδικού Συνεργάτη στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη.»
  • Ø Μ@λ@κ@ πολίτη πλήρωνε λοιπόν τον γιό του φίλου του πρωθυπουργού και τον προσωπικό συνεργάτη του υπουργού Δικαιοσύνης και ….Διαφάνειας !!!! Και μετά πήγαινε και ψήφισε τους συντρόφους των παραπάνω που μας κλέβουν και μας δουλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου