Αναζήτηση

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ». ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  • Ø Δύο δισεκατομμύρια ευρώ για προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας. Ένα δισεκατομμύριο ευρώ για τις αγροτικές επιδοτήσεις. Και δεν ξέρω τι άλλα λεφτά θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν εν όψει του επερχόμενου «Βατερλώ» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
  • Ø Οι συνεχείς – τηλεφωνικές – δημοσκοπήσεις σε ΠΑΣΟΚ (αλλά και στην ΝΔ) , έχουν σκορπίσει τον πανικό στα επιτελεία των κομμάτων καθώς δείχνουν πως η ολοένα και αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών θα αποτυπωθεί και στις κάλπες.
  • Ø Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και σε επίπεδο Κρήτης – την οποία το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ως «δεδομένη» - οι δημοσκοπήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο καταγράφουν ‘ένα πατατράκ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα να αναφέρω την δημοσκόπηση στο δημοσιογραφικό siteCreta Live” για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες , όπου ο Σταύρος ο Αρναουτάκης ήρθε μεν πρώτος , αλλά με το απογοητευτικό ποσοστό του 31-32% , ενώ δεύτερος ήταν ο Δημήτρης ο Γιαννουλάκης.
  • Ø Και μην ακούσω κάτι για μη έγκυρες δημοσκοπήσεις, καθώς αφενός όλοι γνωρίζουν πως γίνεται η ψηφοφορία στο διαδίκτυο οπότε όλοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ψήφο από διαφορετικούς υπολογιστές και όχι μόνο εκείνοι που έρχονται πρώτοι. Αφετέρου να θυμίσω και κάποιες άλλες – υποτίθεται – «έγκυρες» δημοσκοπήσεις εταιρειών που κατέγραφαν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μαζοχιστές αφού συμφωνούσαν με περικοπές μισθών, επιδομάτων και συντάξεων !!!.
  • Ø Το δεδομένο είναι πως τα μηνύματα της συντριβής – που έχουν κατεβάσει τις προσδοκίες της “Ιπποκράτους” από τις 10 ή τις 8 εκ των 13 Περιφερειών , στις 7 και βλέπουμε – έφτασαν και τον «ηγέτη» της παράταξης , τον Γιώργο τον Παπανδρέου.Έτσι , στην «Ιπποκράτους» θυμήθηκαν το διαβόητο «Τσοβόλα δώστα όλα» και άρχισαν να «μοιράζουν» δισεκατομμύρια σε ανέργους και αγρότες. Μόνο που από την εποχή του «Τσοβόλα δώστα όλα» έχει κυλήσει πολύ νερό στ’αυλάκι και οι ψηφοφόροι έχουν ακούσει πολλά και έχουν δει ακόμη λιγότερα.
  • Ø Οι άνεργοι, κάθε ηλικίας, γνωρίζουν πολύ καλά πως τα υποτιθέμενα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα όταν την ίδια στιγμή οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτα. Όπως επίσης οι αγρότες γνωρίζουν πια , πως οι επιδοτήσεις-ελεημοσύνες παραμονές των εκλογών, δεν λύνουν κανένα πρόβλημα όταν την ίδια στιγμή τα αγροτικά προϊόντα τους μένουν στα αζήτητα ή πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου