Αναζήτηση

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΣ

  • Ø Σόκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάϊμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.
  • Ø Όπως γράφει ο κ. Στάϊμπρουκ με την ιδιότητά του Υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, είχε πει από τον Ιανουάριο του 2009 στον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδίως για την κατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και μάλιστα ο κ. Παπανδρέου του ζήτησε και συμβουλές για τη μείωση του ελλείμματος. Συνεχίζοντας ο κ. Στάϊμπρουκ, λέει ότι, μετά από αυτό, ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι «δεν είναι πλέον σίγουρος αν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές».
  • Ø Κι όμως, η συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό ξεχάστηκε γρήγορα. Όπως και οι συμβουλές του. Ίσως γι’ αυτό, έπειτα από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι «λεφτά υπάρχουν».
  • Ø Το βιβλίο αυτό κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει ότι υπήρξε πολιτική απάτη των Ελλήνων από την πλευρά του κ. Παπανδρέου. Επομένως, σήμερα ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου