Αναζήτηση

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

  • Ø Η είδηση : «Λογικές “στο πλαίσιο εξορθολογισμού των χρεώσεων” χαρακτήρισε τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Αναφερόμενος στην αύξηση κατά 13,7% στα τιμολόγια των χαμηλών χρεώσεων, είπε ότι αυτό αφορά εξοχικές και κλειστές κατοικίες, καθώς και κατοικίες, οι οποίες “ανοίγουν” κάποιες εβδομάδες τον χρόνο. Ακόμη, επισήμανε ότι “γίνονται και μειώσεις, αλλά δεν τις ακούμε” και πρόσθεσε ότι με τα μέτρα αντιρρόπησης που παίρνει η κυβέρνηση, 1.200.000 οικιακοί πελάτες θα έχουν μειώσεις έως και 20% μέσω του κοινωνικού τιμολογίου
  • Ø Η αλήθεια : Για να δούμε όμως τι κρύβει ο αρχιψευταράς ο Πεταλωτής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της ΔΕΗ στην χαμηλή κατανάλωση έως 800 kwh το τετράμηνο η τιμή θα αυξηθεί κατά 13,7% αλλά και οι καταναλώσεις από 801 έως 2000 kwh – δηλαδή στην συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών – η τιμή της ΔΕΗ θα αυξηθεί κατά 2,70%. Την ίδια ώρα στους έχοντες την δυνατότητα να καταναλώνουν πάνω από 2000 kwh στα σπίτια τους το ηλεκτρικό ρεύμα θα φθηνύνει !!!
  • Ø Επομένως ο Πεταλωτής αναφέρεται στο 13,7% που αφορά στις χαμηλές καταναλώσεις και κάνει την πάπια για τις αυξήσεις στο σύνολο των νοικοκυριών και για τις μειώσεις στους λίγους εκλεκτούς !!!
  • Ø Σε ότι αφορά στο διαβόητο κοινωνικό τιμολόγιο έχω μια απορία. Με δεδομένο πως θέσατε ως όρο το εισόδημα να είναι κάτω των 12.000 ετησίως (δηλαδή λιγότερα από 1.000 ευρώ τον μήνα) θέλετε να σας ανάψουν κερί για την μείωση από 10-20% που κάνετε σε εκείνες τις οικογένειες που προσπαθούν να επιβιώσουν με λιγότερα από 1000 ευρώ ; Ντροπή και μόνο ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου