Αναζήτηση

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ»

  • Ø « Ο κυριούλης, που διαχειρίζεται με την Τρόικα τα οικονομικά του σπιτιού μας αποδεικνύεται δεινός λαικιστής και πρώτο βιολί της μικροπολιτικής. Ο γαλουχημένος με τα …ιδεώδη του Σημιτικού εκσυγχρονισμού, Γ. Παπακωνσταντίνου, όση καλή διάθεση κι αν έχουμε, δεν μπορεί να εμπνεύσει καμιά απολύτως εμπιστοσύνη.
  • Ø Παροιμιώδης η επιπολαιότητα του «τσάρου» της ανύπαρκτης οικονομίας να ερμηνεύσει τον …χρησμό του Γιούνγκερ και μάλιστα από την Ν. Υόρκη, όπου είχε πάει για «σοβαρότατη δουλειά», κατά πως δήλωσε ο Γ. Πεταλωτής, ο οποίος πάντως δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη προκειμένου να αμολήσει τη νέα αρλούμπα του: «Τέθηκε στον κ. Παπακωνσταντίνου, μια ερώτηση σε λάθος βάση»!...
  • Ø Αλλά εάν ένας υπουργός δεν μπορεί να διακρίνει τις σε «λάθος βάση» ερωτήσεις, πως είναι δυνατόν να διακρίνει στο σκοτεινό τούνελ του ΔΝΤ τα συμφέροντα του λαού και της χώρας; Είναι προφανές ότι, με αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι δυνατόν να κυβερνηθεί η χώρα και δη σε περίοδο έκτακτης κατάστασης.» ( Από το kafeneio-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου