Αναζήτηση

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ : ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

  • Ø Ένα ακόμη σκάνδαλο με διορισμό ημέτερων σε υπουργείο αποκαλύφθηκε , αυτή την φορά από την “Ζούγκλα”, αλλά με πολλαπλές διαστάσεις που αφορούν και στο θέμα των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.
  • Ø Την ίδια ώρα που οι κομματικοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά έσκιζαν τα ιμάτια τους για το θέμα της περιοχής των Αγίων Αποστόλων και υπερθεμάτιζαν στο να περάσει η περιοχή από τα χέρια της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων στον νέο Δήμο Χανίων, εκείνη την ίδια ώρα γενικός δερβέναγας της Εταιρείας είχε διοριστεί ένα Πασοκοστέλεχος που είναι και πρόεδρος ιδιωτικής εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων !!!
  • Ø Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της “Ζούγκλας” « ο Πρόεδρος της εταιρίας Συμβούλων Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακινήτων OPTIMUM P.D.C. AE, Δημήτρης Λάμπρου, τοποθετείται -με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου- ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης (Ε.Τ.Α.), με κύριο μέλημα να…«προστατεύσει» τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.
  • Ø Επί της ουσίας, διόρισαν έναν άνθρωπο-στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε θέση-κλειδί, για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου, που, ταυτόχρονα, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που διεκδικεί δημόσια γη, ενώ παράλληλα στο βιογραφικό του κ. Λάμπρου αναγράφεται ότι έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της «Ολυμπιακά Ακίνητα» Α.Ε, αλλά και επικεφαλής της Κ.Ε.Δ.
  • Ø Την ίδια ώρα διατηρεί εταιρεία εκπροσώπησης επιχειρήσεων που βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια με το ελληνικό Δημόσιο και διεκδικούν εκτάσεις. Η εταιρεία η OPTIMUM P.D.C A.E. εκπονεί-μεταξύ άλλων- μελέτες τεκμηρίωσης νομιμότητας κατασκευών εντός αιγιαλού και παραλίας. Ουκ ολίγες, βέβαια, οι θέσεις του επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όπως, Γεν. Δ/ντης της Κ.Ε.Δ., Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Δ/ντης των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών
  • Ø Βέβαια, μετά την αποκάλυψη ο κ.Λάμπρου υπέβαλλε την παραίτησή του την οποία και θα εξετάσει εάν θα γίνει αποδεκτή ο υπουργός πολιτισμού & τουρισμού, ο Παύλος ο Γερουλάνος. Εάν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν αυτά και την ίδια ώρα να βγάζουν ανακοινώσεις οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι (π.χ. Ν.Ε. Χανίων ΠΑΣΟΚ) περί ανασυγκρότησης του κράτους και άλλα αντίστοιχα κουραφέξαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου