Αναζήτηση

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ….ΛΕΦΤΑ !!!! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ….ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ

  • Ø Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ανακάλυψε (και πάλι) πως υπάρχουν λεφτά!!! Και τι δεν έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες. Δυόμιση δισεκατομμύρια ευρώ ΘΑ μοιράσει στις επιχειρήσεις για να μείνουν στις δουλειές τους 600.000 άνεργοι. Εκατό εκατομμύρια ευρώ ΘΑ μοιράσει πριν τα Χριστούγεννα σε 500.000 συνταξιούχους (200 ευρώ έκαστος) από τους οποίους βέβαια έκοψε πολύ περισσότερα. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΘΑ εξασφαλίσει στους ανέργους (λες και οι εργαζόμενοι έχουν περίθαλψη).
  • Ø Επιπλέον η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναβάλλει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου (η επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών) τις ανακοινώσεις για νέα επώδυνα μέτρα όπως : Αύξηση του ΦΠΑ από 11 σε 13%, ή 23 σε 25%, ανάλογα με την κατηγορία που επιλεγεί τελικά. Εξίσωση προς τα κάτω των δημοσίων υπαλλήλων με τον ιδιωτικό τομέα. Αύξηση 13,6% στα τιμολόγια; της ΔΕΗ (από 1/1/2011). Αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών.
  • Ø Και εννοείται πως όσο αυξάνονται και πληθαίνουν τα μηνύματα για την ολοκληρωτική συντριβή των κομματικών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ , τόσο ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, έκπληκτος, θα ανακαλύπτει πως τα λεφτά υπήρχαν ….κάτω από τον καναπέ !!!! Όμως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ασκώντας παράλληλα κριτική και προς την ΝΔ του Αντώνη του Σαμαρά κάνει ένα πολιτικό λάθος αποδεικνύοντας πως το μήλο δεν πέφτει πάντα κάτω από την μηλιά.
  • Ø Παραβλέπει πως «αντίπαλός» του δεν είναι η αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρά, (που δεν πείθει κανέναν και που επίσης θα πληρώσει την νύφη) αλλά η οργή των πολιτών που βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ εκείνους που μόλις πριν από έναν χρόνο τους έταξαν καλύτερες μέρες, δηλαδή τους φλόμωσαν στα ψέματα μόνο και μόνο για να τους κλέψουν την ψήφο.
  • Ø Και τώρα έναν χρόνο μετά έρχονται οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας πήραν στην κυριολεξία και τα σώβρακα και βλέποντας πως η τιμωρία έρχεται και θα είναι πολύ σκληρή, αποφάσισαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες να ασκήσουν πολιτική Μαυρογιαλούρου.
  • Ø Δηλαδή και με απλά λόγια οι του ΠΑΣΟΚ, κυβερνώντες, βουλευτές και στελέχη μας λένε κατάμουτρα πως μας θεωρούν ως ηλίθιους , καθυστερημένους και μειωμένης νοητικής αντίληψης. Θα τους δικαιώσουμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου