Αναζήτηση

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ !!!

  • Ø Είδηση 1η : « Χαμηλότερα κατά 1,2% διαμορφώθηκε στην Ελλάδα το ύψος των μισθών και των εργασιακών αποδοχών το β' τρίμηνο του έτους σε πλήρη αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρωζώνη και ολόκληρη την ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Eurostat. Το υπόλοιπο κόστος εργασίας, που εκτιμάται εξαιρώντας μισθούς και αποδοχές και υπολογίζοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και τη φορολογία, μειώθηκε στην Ελλάδα κατά 3,9% το δεύτερο τρίμηνο. To συνολικό κόστος μειώθηκε κατά 1,8% για την ελληνική αγορά εργασίας. Στην Ευρωζώνη, το συνολικό κόστος εργασίας αυξήθηκε κατά μέσο όρο 1,6% την ίδια περίοδο (EE και Ευρωζώνη) ενώ οι μισθοί και οι αποδοχές αυξήθηκαν κατά 1,5%. Για την Ευρωζώνη, το υπόλοιπο κόστος εργασίας αυξήθηκε κατά 2%.»
  • Ø Είδηση 2η : « Μειωμένη κατά 2,3% εμφανίζεται η απασχόληση στην Ελλάδα το β' τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009, την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό, τόσο στην ευρωζώνη όσο και συνολικά στην ΕΕ των «27» μειώθηκε μόλις κατά 0,6%.»
  • Ø Με απλά λόγια από τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της Ε.Ε. προκύπτει το συμπέρασμα πως το «έργο» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον πρώτο χρόνο της θητείας της είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των μισθών (και στον ιδιωτικό τομέα) και την αύξηση της ανεργίας, σε πλήρη αντίθεση με ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ε.Ε.
  • Ø Δηλαδή, ακριβώς ότι μας έλεγαν προεκλογικά πριν από έναν χρόνο από τα τηλεοπτικά παράθυρα τις συνεντεύξεις, τις ομιλίες, τις συζητήσεις και τις ….περιοδείες σε καφενεία κλπ, κλπ. Και το επισημαίνω αυτό, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί οι ίδιοι – ακριβώς – άνθρωποι, βγαίνουν και σήμερα και ζητούν και πάλι την ψήφο μας καθώς θεωρούν πως αφού «έσωσαν» την Ελλάδα (θυσιάζοντας τους μισθωτούς και συνταξιούχους Έλληνες) πρέπει να τους ψηφίσουμε για να «σώσουν» και τους νέους δήμους.
  • Ø Μάλιστα ορισμένοι έχουν το θράσος , όχι μόνο να βγαίνουν και να υπόσχονται και πάλι λαγούς με πετραχήλια, όπως και πέρυσι, αλλά επιπλέον από την μια να «καταδικάζουν» (στα λόγια) την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να ζητούν την ψήφο μας για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Βέβαια με αυτούς , ειδικά τους «συνδικαλιστές» θα ασχοληθούμε τις επόμενες ημέρες.
  • Ø Όμως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος , ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου έκανε (για πολλοστή φορά) ένα λάθος. Έδωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και επομένως ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως άλλο το τι έκανε ή δεν έκανε η κυβέρνηση και άλλο το ποιοι θα είναι δήμαρχοι.
  • (Για τους κακεντρεχείς να διευκρινίσω πως οι παραπάνω ειδήσεις έχουν αντιγραφεί από το φιλοκυβερνητικό in.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου