Αναζήτηση

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ Η ….Δ.Ε.Θ.

  • Ø Τελικά αυτή η κυβέρνηση είτε έχει βαλθεί να μας τρελάνει, είτε , πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μέσα σε τρείς (3) ημέρες και χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό οι «κυβερνώντες» ανακάλυψαν πως «εξέλειψαν οι λόγοι για την επιβολή του» και το αποσύρουν !!!
  • Ø Μάλιστα ο αρμόδιος ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας είχε το απύθμενο θράσος να δηλώσει τα εξής : Πρώτον πως «δεν υπάρχει επί του παρόντος ανωμαλία τροφοδοσίας στην αγορά». Δεύτερον πως «ο στόχος επετεύχθη και απετράπη η κερδοσκοπία» και τρίτον πως «προστατεύθηκε το εισόδημα του καταναλωτή».
  • Ø Βρε αθεόφοβε , λαοπλάνε και θρασύτατε υφυπουργίσκε, αφού «δεν υπάρχει ανωμαλία τροφοδοσίας στην αγορά» από πού και ως που υπήρξε φόβος για « κερδοσκοπία η οποία απετράπει» ;
  • Ø Για το θράσος του να μιλούν οι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για «προστασία του εισοδήματος του καταναλωτή» προτιμώ να μην γράψω τίποτε γιατί μας διαβάζουν και Εισαγγελείς. Όμως εσείς φίλες και φίλοι καταναλωτές, συνταξιούχοι, μισθωτοί, άνεργοι, που «απολαύσατε» την αμέριστη «προστασία» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με τις συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ και των άλλων φόρων και με την μείωση των εισοδημάτων σας , μπορείτε να πείτε ελεύθερα ότι θέλετε.
  • Ø Όπως επίσης αφήνω σε σας να σχολιάσετε το γιατί η «σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση , προτίμηση την άτακτη υποχώρηση απέναντι στην αποφασιστικότητα των βενζινάδων προτιμώντας να εκτεθεί αποσύροντας το πλαφόν, αντί να κάνει αυτό που είναι και νόμιμο και λογικό. Δηλαδή, εάν θέλει να «προστατέψει το εισόδημα του καταναλωτή» να επιβάλλει πλαφόν και στις τιμές των διυλιστηρίων και των εταιρειών.
  • Ø Βέβαια, εκείνο που παραμένει αναπάντητο είναι το γιατί έγινε όλη αυτή η φασαρία με το θέμα του πλαφόν. Και επειδή δεν θέλω να πιστεύω πως είναι ηλίθιοι, αλλά αντιθέτως έχουν αποδείξει πως είναι «μανούλες» στα επικοινωνιακά τερτίπια, ο μόνος λόγος που μπορώ να αντιληφθώ είναι πως – για πρώτη φορά – ουδείς κάθισε να αναλύσει και να συζητήσει ομιλία και συνέντευξη ενός πρωθυπουργού σε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
  • Ø Υπενθυμίζω πως το Σαββατοκύριακο που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης «εφεύραν» την απεργία των βυτιοφόρων και «ανακάλυψαν» την αισχροκέρδεια «επιβάλλοντας» το πλαφόν, ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου μίλησε και έδωσε συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ. Ομιλίες που κατά γενική ομολογία ήταν μνημεία αερολογίας, ασυναρτησίας και ανουσιότητας. Μήπως είδατε κάποιο ΜΜΕ να ασχολείται με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου