Αναζήτηση

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  • Ø Μετά τα φούμαρα περί ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης στην υπηρεσία των πολιτών ήρθε το θέμα της επιλογής των προσώπων για να αναδείξει το πώς στην πραγματικότητα βλέπει το ΠΑΣΟΚ την αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τους «αιρετούς» περιφερειάρχες και δημάρχους που θέλει να στηρίξει.
  • Ø Με μια κουβέντα. Οι εκλεκτοί που θα ζητήσουν την ψήφο σας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως διορισμένοι από τα κομματικά γραφεία της Ιπποκράτους και βέβαια με την τελική έγκριση από το μέγαρο Μαξίμου. Και αυτά δεν είναι διαπιστώσεις ενός κακού αντιπασόκου. Προκύπτουν από συγκεκριμένες ειδήσεις από τα ίδια τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Πάρτε μια μικρή γεύση από αυτά που έχουν ήδη δημοσιευθεί.
  • Ø «Για υπόγειες διαδρομές , παρέες και παρασυναγωγές που δρουν σε βάρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων Γιάννης Ντερμανακης καταγγέλλοντας παρασιτικές πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και την παράταξη…»
  • Ø «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, αποσύρεται από την κούρσα διεκδίκησης του Δ. Αγίου Νικολάου ο Νίκος Καστρινάκης! Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πάει για...αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου. Ο ίδιος, δήλωνε πριν από λίγο αηδιασμένος με τα όσα συνέβησαν από το ΠΑΣΟΚ, που ενώ τον στήριζε στα λόγια, τον πολεμούσε υπογείως. Ονόματα μπορεί να μην είπε αλλά παράπονα με Καρχιμάκη και Μίμη Ανδρουλάκη ...έδειξε! ''Έφυγα για να στηρίξω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ΄΄ είπε …»
  • Ø «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ποιοι θα αναλάβουν τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών για την Κρήτη στους τέσσερις νομούς με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη….Είναι πάντως δεδομένο πως η επιλογή αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά σε συνεργασία με τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θέλει να είναι αυτός που θα έχει την τελική απόφαση για το αυτοδιοικητικό σχήμα στην Περιφέρεια Κρήτης. Την απόφαση της κυβέρνησης να αναλάβει την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών, επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στην “Πατρίς” και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε προτάσεις προς τα κεντρικά.»
  • Ø Και κλείνω το αφιέρωμα στην κομματοκρατία και στους διορισμένους από το ΠΑΣΟΚ αυτοδιοικητικούς με την μνημειώδη ανακοίνωση του γραμματέα της ΝΕ Χανίων του ΠΑΣΟΚ : «…Τα θεσμικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά και συγκεκριμένα η Ν.Ε. , δεν γνωρίζουν ακόμα και σήμερα ποιοι είναι υποψήφιοι για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη….Άλλωστε ούτε η υποβολή υποψηφιοτήτων, ούτε η διαδικασία επιλογής Αντιπεριφερειάρχη εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Νομαρχιακής Επιτροπής.» Έτσι για να ξέρετε πόσο υπολογίζει τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες το ΠΑΣΟΚ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου