Αναζήτηση

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ….ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

  • Ø Όχι. Δεν έπαθα παράκρουση, ούτε κάηκαν οι φλάντζες στο ηλιακό μου κούτελο. Όμως εάν διαβάσετε το δελτίο Τύπου το οποίοι εστάλη από το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη και με το οποίο δημοσιοποιείται επιστολή του υφυπουργού στον δήμαρχο Σητείας, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να σπεύσει αμέσως σύσσωμος ο δήμος Χανίων στον Λασιθιώτη βουλευτή. Γράφει λοιπόν ο Μιχάλης ο Καρχιμάκης στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Σητείας :
  • Ø «Αγαπητέ Δήμαρχε. Μετά τη συνεργασία που είχαμε σχετικά με την διεκδίκηση του αιτήματος σας για την παραχώρηση χρήσης του εγκαταλειμμένου στρατοπέδου στο Μυστρί, στο Δήμο Σητείας, προκειμένου να κατασκευαστεί Πλανητάριο, μικρό αστεροσκοπείο, ανάπτυξη καταφυγίου ορειβατικού Συλλόγου Σητείας, ανάπτυξη καταφυγίου προσκόπων, ανάπτυξη φυσιολατρικών δραστηριοτήτων κ.λ.π. σε πληροφορώ ότι την Παρασκευή 18/06/10 ενημερώθηκα από τον Υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη, ότι υπέγραψαν την απόφαση της παραχώρησης χρήσης του στρατοπέδου στη θέση Μυστρί, για το σκοπό που αιτηθήκατε. Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης δίνει τελικά την δυνατότητα στο Δήμο Σητείας να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού του για την αξιοποίηση του στρατοπέδου προς όφελος και της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών».
  • Ø Βλέπετε ; Όχι σαν τους δικούς μας που τους έδωσε μια υπόσχεση στα λόγια ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος και αμέσως βγήκαν και ανακοίνωσαν την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου, με αποτέλεσμα να εκτεθούν στην συνέχεια. Εδώ ο Μιχάλης ο Καρχιμάκης επισημαίνει πως έπεσαν και οι υπογραφές !!!
  • Ø Βέβαια στην Σητεία το στρατόπεδο ήταν εγκαταλειμμένο και παραχωρείται μόνο προς χρήση και όχι προς κυριότητα. Όμως θεωρώ ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Λασιθιώτη υπουργό, που αν κρίνω και από άλλες ανάλογες επιστολές (θα τις δημοσιεύσουμε σταδιακά) τότε μπορώ να κατανοήσω το γιατί δεν του μένει χρόνος να ασχοληθεί και με τα….προβλήματα των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου