Αναζήτηση

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ…..ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ….ΠΑΡΑΜΥΘΙ

  • Ø Για όσους και όσες είχατε την απορία για το γιατί έλαμψε για της απουσίας της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από τα εγκαίνια του «Αγροτικού Αυγούστου 2010» σας ενημερώνω για τα εξής : Η μεν Κατερίνα Μπατζελή , αφού κατέληξε στο «επιστημονικό» συμπέρασμα πως η διατροφή των Κρητικών, των Λαρισαίων, των Σαλονικών, των Ιταλών, των Γάλλων, των Ισπανών, των Μαροκινών, των Αιγύπτιων κλπ είναι ίδια και μπορεί να αποκαλείται ως «Μεσογειακή», προφανώς και θεώρησε περιττό να έρθει στα Χανιά για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι αυτά που ης έδιναν οι γονείς της δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Κρητική διατροφή.
  • Ø Έτσι η κα Μπατζελή η οποία έχει ταξιδέψει σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα πλην της Κρήτης, για άλλη μια φορά αντί για τα Χανιά, προτίμησε να πάει στην Χίο για να εγκαινιάσει την 6η Γιορτή Αγροτουρισμού. Βέβαια κάποιοι «κακοί» μου είπαν πως στην Χίο η εμπορία μαστίχας πάει πολύ καλά και είναι λογικό το ότι η αγαπητή μας υπουργός προτίμησε να περάσει ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με τους Χιώτες , παρά να έρθει στα Χανιά και να τις ζαλίζουν τα αυτιά με τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, των ελαιοπαραγωγών, των θερμοκηπιάδων και για την λειψυδρία και τα αρδευτικά έργα.
  • Ø Σε ότι αφορά στον «συμπατριώτη» μας τον υφυπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη, μήπως είχατε την εντύπωση πως υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον «γάμο» στο Λασίθι (παγκόσμιο συνέδριο Κρητών παρουσία και του πρωθυπουργού) για να έρθει στα «πουρνάρια» ;
  • Ø Βέβαια το χειρότερο ήταν πως εκτέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Θανάσης ο Καρούντζος, ο οποίος – ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στα εγκαίνια του Αγροτικού Αυγούστου – με την ευθύτητα που τον διακρίνει είπε ότι ο ίδιος δεν είχε πολλά να πει στην ομιλία του και παρέπεμψε στην επίσκεψη του ….Καρχιμάκη το Σάββατο στα Χανιά!!! Βέβαια όσο είδατε εσείς τον υφυπουργό άλλο τόσο τον είδαν και οι εκθέτες.
  • Ø Σ.Σ. Όχι προς το παρόν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν.Χανίων που σήκωσε το λάβαρο του «αγώνα» για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ούτε έχει εκδώσει έστω μια τόση δα ανακοινωσούλα για το «γράψιμο» των Χανίων από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου