Αναζήτηση

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η «ΔΕΞΙΑ» ΤΟΥ

  • Ø Και μέσα σε αυτό το καταπληκτικό κλίμα πορεύεται το κυβερνών κόμμα χωρίς να γνωρίζει η αριστερά του τι ποιεί η δεξιά του. Κομματικοί «σύντροφοι» εμφανίζονται με τελείως διαφορετικές απόψεις, αναλόγως του πόστου που κατέχει ο καθένας. Αλλιώς βλέπουν το «έργο» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ οι συνδικαλιστές, και αλλιώς οι βο(υ)λευτές και οι ιθύνοντες των κομματικών οργανώσεων.
  • Ø Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα που έστειλε με SMS στα κινητά των Πασόκων βο(υ)λευτών , ο – επίσης Πασόκος – πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφορικά με το θέμα του ξεπουλήματος της ΔΕΗ :
  • Ø «Σύντροφοι βουλευτές, όταν πριν από 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο άκουγα τότε στις γιορτές νεολαίας που κάναμε, πότε στη Ν. Σμύρνη πότε στη Ν. Φιλαδέλφεια πότε στου Ζωγράφου, ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου για την αγροτιά, που έλεγε "καημένη αγροτιά, θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες...". Ελπίζω, σύντροφοι βουλευτές, 32 χρόνια μετά να μην το κάνετε επίκαιρο (και στο χώρο της χονδρικής της ενέργειας) επιτρέποντας στον κάθε αεριτζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ούτε εργοστάσια πουλάμε ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες. Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας μας δεν είναι για μας, είναι για τον καταναλωτή, γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου