Αναζήτηση

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ-ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ «ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ» ΩΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

  • Ø Η είδηση : «”Παγώνουν”από την 1η Αυγούστου και μέχρι και τον Σεπτέμβριο τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτης αποφάσισε την αναστολή της εφαρμογής της ρήτρας καυσίμων καθώς αν επιβαλλόταν τότε τα τιμολόγια θα ανέβαιναν ανάλογα με την κατηγορία μέχρι και 4,29%. Σημειώνεται ότι η ρήτρα ισχύει κάθε τρίμηνο. Ο υφυπουργός έλαβε την απόφαση κατόπιν γνωμοδότησης της ΡΑΕ και ενημέρωση από την Διοίκηση της ΔΕΗ για τις επιπτώσεις στα βασικά τιμολόγιά της από την εφαρμογή της ρήτρας καυσίμων, κατά το τρίμηνο».
  • Ø Η αλήθεια : Όπως είχε γράψει από τον περασμένο Μάρτιο η στήλη, η όλη υπόθεση της ρήτρας καυσίμων αποτελεί μια απάτη πρώτου μεγέθους. Όπως μπορείτε άμεσα και εσείς οι ίδιοι να διαπιστώσετε με μια απλή ματιά στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού της ΔΕΗ, μας φεσώνουν με μια ρήτρα καυσίμου ενώ την ίδια ώρα η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από πετρέλαιο ή φυσικό αέριο το 2009 ήταν μόλις το 26,85% της συνολικής παραγωγής.
  • Ø Μάλιστα στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο και για το δωδεκάμηνο Ιουνίου 2009 – Μαΐου 2010 , η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται με την χρήση πετρελαίου και φυσικού αερίου αποτελεί μόλις το 26,07% της συνολικής παραγωγής. Και όμως. Οι αθεόφοβοι έχουν το θράσος να εμφανίζουν την αναστολή της κλοπής για ένα μήνα ως «κοινωνική πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου