Αναζήτηση

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ…ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ

  • Ø «Σε λίγες ημέρες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, το ποίμνιο (πείτε το και κοπάδι) των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δίχως καμία λαϊκή εντολή, κόντρα στη θέληση του λαού αλλά και των ψηφοφόρων τους, θα ψηφίσουν "πειθαρχημένα" ότι τους φέρει ο Λοβέρδος! Θα ψηφίσουν την μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους, θα ψηφίσουν την καταδίκη των συνταξιούχων σε βέβαιο θάνατο.
  • Ø Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, αλλά αυτό σε λίγες ημέρες τελειώνει και μαζί του τελειώνει και το ΠΑΣΟΚ. Για κάποιους από εμάς το ΠΑΣΟΚ είχε τελειώσει το 1996 σαν ανέλαβε πρόεδρός του ο Σημίτης. Για κάποιους από εμάς δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ αναστήθηκε με την εκλογή του Γιώργου ως προέδρου του, μετά την αναμέτρησή του με τον Βενιζέλο. Τελικώς, για να μην έχουμε αυταπάτες, το ΠΑΣΟΚ "πέθανε" το 1996.
  • Ø Στις 8 Ιουλίου, μετά την προδοσία του λαού από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους νεοφιλελεύθερους συμμάχους τους, όλοι θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα: της βαρβαρότητας! Προσωπικώς δεν πρόκειται να την αποδεχθώ. Θα συναντήσω όσους έχουν διάθεση να αγωνιστούν, θα ταχθώ στο πλευρό τους και θα αγωνιστώ για την ανατροπή κάθε νομοθετήματος και κάθε πράξης που έθεσε την πατρίδα μου υπό κατοχή, βύθισε τους συμπολίτες μου στη φτώχεια και στην κατάθλιψη και καταδικάζει τους Έλληνες και την Ελλάδα στην εξαφάνιση. Ως ελεύθερος άνθρωπος και πολίτης, ως δημοκράτης και πατριώτης, ως σοσιαλιστής και Αριστερός, δεν θα σκύψω το κεφάλι.
  • Ø Από τις 8 Ιουλίου και μετά, θα έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε...» (Το έγραψε ο Στέφανος Μυτιληναίος στο ksipnistere.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου