Αναζήτηση

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. – «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ : ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ;

  • Ø Λίγο πριν κατατεθεί το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην Βουλή έσκασε η φονική βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ακόμη περιμένουμε να μάθουμε ποιος την έβαλε και γιατί. (Πέρα από τα σενάρια και τις εικασίες των ΜΜΕ)
  • Ø Λίγο πριν ψηφιστεί το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τους Πασόκους βο(υ)λευτές και ενώ συζητείται στην Βουλή «έσκασε η βόμβα» Πάγκαλου για το σκάνδαλο της «Αγρογής». Τυχαίο; Δεν Νομίζω.
  • Ø Σε ότι αφορά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αν και λίγο βαρύς φαίνεται πως είναι άσσος στις τακτικές του ανταρτοπόλεμου. Γνωρίζει να χρησιμοποιεί άριστα την κάλυψη και απόκρυψη όπως έκανε τόσο καιρό με το μνημόνιο τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, για τα οποία μιλιά δεν έβγαλε.
  • Ø Τώρα εντός της κρίσιμης βδομάδας όπου επίκειται η ψήφιση του ασφαλιστικού άρχισε να ρίχνει χειροβομβίδες κρότου –λάμψης κάνοντας μετωπική επίθεση στα κόμματα της αριστεράς. Επίσης δημιούργησε ένα άριστο αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου με τις περίφημες προεκλογικές προσλήψεις στην “ΑΓΡΟΓΗ”. (Αλήθεια γιατί δεν το είχε αποκαλύψει εδώ και έξη μήνες;)
  • Ø Εάν πράγματι τον Θεόδωρο , αλλά και την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τους ενδιέφερε η κάθαρση, αντι να ξεκατινιάζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα προσπαθώντας να κλέψουν χρόνο από τις αναφορές στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο, θα έπρεπε να πιάσουν από το "αυτί" τον φάκελο με το σκάνδαλο στην «Αγρογή» και να το στείλουν στον εισαγγελέα . Όμως είπαμε. Οι συμπτώσεις σε αυτή την κυβέρνηση παραείναι βολικές για να είναι …τυχαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου