Αναζήτηση

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΧΑΝΙΑ : Η ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΦΡΑΓΜΑΤΑ

  • Ø Τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια ακούω διαρκώς τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε κάθε του δημόσια εμφάνιση στα Χανιά και όχι μόνο, να κάνει λόγο στην αναγκαιότητα της δημιουργίας έργων υποδομής για τους υδατικούς πόρους και ειδικά στην αναγκαιότητα κατασκευής φραγμάτων και λιμνοδεξαμενών.
  • Ø Δυστυχώς όπως τον άκουγα εγώ , έτσι τον άκουγαν και οι αρμόδιοι των εκάστοτε κυβερνήσεων , μόνο που τελικά εκείνοι που έπρεπε να πάρουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις ακολουθούσαν την τακτική του «δεν βαριέσαι».
  • Ø Έτσι μας άφησαν στο έλεος της βροχής και του χιονιά και το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα. Η σταδιακή μείωση βροχοπτώσεων, η μικρή παραμονή χιονιών στα Λευκά Όρη και η παντελής έλλειψη μυαλού στους κυβερνώντες έφεραν τα αποτελέσματά τους.
  • Ø Τα Χανιά, ο Νομός με τις μεγαλύτερες ποσότητες νερών στην Κρήτη, να αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψυδρίας. Σκεφτείτε μόνο τι θα γινόταν εάν ήταν έτοιμα τα φράγματα Βαλσαμιώτη και Σεμπρωνιώτη που συζητούνται επί μια δεκαετία τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου