Αναζήτηση

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΜΑΣ «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» Η «ΝΔ» ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ «ΑΓΝΟΕΙ»

  • Ø Αυτό που παρακολουθούμε όλους αυτούς τους μήνες θα μας τρέλαινε, αν δεν το είχαμε ξαναδεί. Ποιό; Το μισό ΠΑΣΟΚ να φέρνει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας και να λέει ότι δεν τα πιστεύει και δεν πρόκειται να αποδώσουν, και το άλλο μισό να βγαίνει στους δρόμους και να διαμαρτύρεται, ακόμα και να ψηφίζει “παρών” στο νομοσχέδιο για το Μνημόνιο και να… διαγράφεται. Γιατί, δηλαδή, διεγράφη η Σακοράφα κι όχι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος, αυτό δεν είναι κάτι που εξηγείται με τη λογική.
  • Ø Ή πως είναι δυνατόν να υπάρχει λογική εξήγηση για τους συνδικαλιστές (και στα Χανιά) που ενώ – στα λόγια – καταδικάζουν τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, παραμένουν ως μέλη ή στελέχη στο κόμμα που κυβερνά και επιπλέον «ενδιαφέρονται» ή και προσπαθούν για να πάρουν το «χρίσμα» του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση ;
  • Ø Αλλά είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει στα 35 χρόνια της ζωής του ότι μπορεί να είναι δισυπόστατο, και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Τώρα, επί Γιώργου Παπανδρέου, ασκεί αυτή του την ιδιότητα με ξεχωριστή άνεση. Ο πρωθυπουργός λέει ότι δεν τα πιστεύει τα μέτρα, ο υπουργός Εργασίας προσθέτει ότι δεν θα αποδώσουν, κι οι δυο υπονοούν ότι τα εφαρμόζουν “με το στανιό”, γιατί τα ζήτησαν η Ευρώπη και το Δ.Ν.Τ., τα στελέχη των οποίων διαρκώς διαψεύδουν τους Παπανδρεο-Λοβέρδους , ξεγυμνώνοντάς τους πως για την σκληρότητα των μέτρων ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι και στα μονά και στα ζυγά, η ΝΔ δεν καταφέρνει να κατοχυρώσει ούτε τα μεν, ούτε τα δε. Ο Αντώνης Σαμαράς διαπιστώνει καθημερινά ότι έχει λάβει την εντολή να διοικήσει ένα κόμμα με...προϊούσα ελεφαντίαση, χωρίς τα πολιτικά του στελέχη να διαθέτουν έστω και στοιχειώδη πολιτική κουλτούρα, χωρίς να κατανοούν την έννοια της πολιτικής αποτελεσματικότητας, πολιτεύονται απλώς και μόνο περιμένοντας να τους επιλέξει κάποια στιγμή ο κόσμος… ελλείψει άλλου !!!
  • Ø Στο μεταξύ ο χρόνος περνάει. Η περίοδος χάριτος εκπνέει και για τους δύο. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα διαγράφεται ακόμη ποιο δυσοίωνο για τους απλούς πολίτες της χώρας και όλοι πλέον περιμένουν το ξέσπασμα της καταιγίδας. Μόνο που εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και από τα δύο κόμματα, τότε πολύ φοβούμαι πως δεν θα πρόκειται για απλή καταιγίδα, αλλά για λαίλαπα που θα σαρώσει την πολιτική ζωή του τόπου.
  • Ø Μια λαίλαπα με κεντρομόλα δύναμη, όχι κάποιους «αριστεριστές» ή «αναρχικούς» , αλλά τους νέους και τις νέες των Stage που πετάχτηκαν στον δρόμο ως στυμμένες λεμονόκουπες. Την γενιά των 700 ευρώ της ΝΔ που η «σοσιαληστρική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την οποία ψήφισαν , την μετατρέπει σε γενιά των 600 ευρώ !!!. Τους απλούς εργαζόμενους που όχι μόνο δεν μπορούν να επιβιώσουν , αλλά βλέπουν τους «σοσιαλιστές» να τους «εξασφαλίζουν» πιο άνετο τον δρόμο για την ανεργία με την διευκόλυνση των απολύσεων. Τους συνταξιούχους , τα πάλαι ποτέ περήφανα γηρατειά του Ανδρέα Παπανδρέου, τους οποίου ο υιός Παπανδρέου τους μετατρέπει σε ζητιάνους κλέβοντας ωμά και απροκάλυπτα όλες τις εισφορές που πλήρωναν επί δεκαετίες.
  • Ø Κύριοι και κυρίες των κομμάτων προσέξτε !!!. Εδώ και μήνες σπέρνετε ανέμους. Ετοιμαστείτε να θερίσετε θύελλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου