Αναζήτηση

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΔΡΥΟΥΝ «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ !!!

  • Ø Την ίδια ώρα που – εδώ και χρόνια – υπάρχει στην Κρήτη και λειτουργεί ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης – με τα όποια προβλήματα και τις αδυναμίες του. Την ίδια ώρα που έχει ξεκινήσει η ενεργοποίηση και με πολύ καλές προοπτικές, του «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας» το οποίο ίδρυσαν και οι τέσσερεις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Κρήτης.
  • Ø Με πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου μαζεύτηκαν και άλλοι εννέα φορείς – που όλως συμπτωματικώς εδρεύουν στο Ηράκλειο – και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα «παγκρήτιο» - έτσι το αποκαλούν - δίκτυο ελαιολάδου υπό τον τίτλο «Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου» !!!.
  • Ø Θα μου πείτε τι έπαθες πάλι και ενοχλείσαι από τα καμώματα των Ηρακλειωτών. Φυσικά και ενοχλούμε, όταν δημιουργούν κάτι καινούργιο το οποίο θα έχει τους ίδιους στόχους και σκοπούς με αυτά που ήδη υπάρχουν, μόνο και μόνο για να έχει έδρα το Ηράκλειο.
  • Ø Γιατί για όσους δεν το γνωρίζετε, η έδρα τόσο του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, όσο και του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας είναι στο Ρέθυμνο και το κυριότερο, οι συμμετέχοντες σε αυτούς τους δύο φορείς προέρχονται από ολόκληρη την Κρήτη.
  • Ø Ε, λοιπόν αυτό σε κάποιους στο Ηράκλειο, φαίνεται πως τους κάθεται στο στομάχι και αποφασίζουν να δημιουργήσουν κάτι ανάλογο. Έτσι για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας διαβάστε τους βασικούς στόχους του «δικτύου» που ίδρυσαν και οι οποίοι είναι η «ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής σπουδαιότητας των προϊόντων της ελιάς και του ελαιολάδου. Η ανάδειξη της συνεισφοράς τους στο πρότυπο της Κρητικής Διατροφής. Η προώθηση της χρήσης του ελαιολάδου ως βασικού συστατικού στα κρητικά εστιατόρια / ταβέρνες και στα κάθε είδους τουριστικά καταλύματα τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες εστίασης σε Έλληνες και ξένους τουρίστες.»
  • Ø Δηλαδή ακριβώς τα ίδια για τα οποία δουλεύει ο ΣΕΔΗΚ αλλά και το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας. Ντροπή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου