Αναζήτηση

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ;

  • Ø Αρκετοί μήνες πέρασαν από τον Ιανουάριο, όταν κάποιοι είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε ομάδων πρωτοβουλίας, βγήκαν και πανηγύριζαν για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου από τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο. Μάλιστα τότε οι ίδιοι φώναζαν πως με την «απόφαση του υπουργού Άμυνας να παραχωρήσει το στρατόπεδο» αποδείχθηκε πως για το ότι μέχρι τότε δεν είχε γίνει τίποτε, έφταιγε ο….δήμαρχος Χανίων.
  • Ø Βέβαια οι πανηγυρισμοί για την υποτιθέμενη παραχώρηση αποδείχθηκε πως ήταν για τα…πανηγύρια καθώς , όπως είχα γράψει επανειλημμένως, ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος δεν πρόκειται να δώσει τίποτε χωρίς ανταλλάγματα. Δυστυχώς μετά από τόσους μήνες και ενώ κάποιοι κάνουν την πάπια, κάποιοι άλλοι ανακάλυψαν και πάλι τον υπεύθυνο.
  • Ø Όχι δεν είναι οι βουλευτές που διαβεβαίωναν πως το στρατόπεδο «παραχωρήθηκε». Όχι υπεύθυνος δεν είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος που δεν συζητά τίποτε χωρίς να πάρει ανταλλάγματα. Ναι καλά το καταλάβατε, για κάποιους που έχουν χάσει κάθε μέτρο και αίσθηση σοβαρότητας υπεύθυνος είναι και πάλι ο δήμαρχος Χανίων.
  • Ø Ελπίζω μόνο να μην βγουν κάποιοι από αυτούς και ζητήσουν την ψήφο των Χανιωτών τον ερχόμενο Νοέμβρη γιατί τότε εκτός της σοβαρότητας θα αποδείξουν πως έχουν χάσει και την αυτογνωσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου