Αναζήτηση

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟ» ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ «ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ»

  • Ø Εγώ προσπάθησα χθες, έστω την ύστατη στιγμή, να τους προειδοποιήσω, να μην κάνουν το λάθος. Ένα λάθος σε βάρος και των πολιτών αλλά και του κόμματος. Όμως συνεχίζοντας την παράδοσή του στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος ο Παπανδρέου, είτε ως πρόεδρος, είτε ως πρωθυπουργός αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως.
  • Ø Έτσι, την ίδια ωρα που η επίθεση κατά της Ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Την ίδια ωρα που πανικόβλητοι οι πολίτες τρέχουν στις τράπεζες και παίρνουν τις καταθέσεις τους (αλήθεια υπάρχουν πολίτες με καταθέσεις;). Την ίδια ωρα που η Μέρκελ αρχίζει να κλάνει μέντες καθως βλέπει πως η ανθελληνική στάση της , γυρνάει μπούμερανγκ αφού οι κερδοσκόποι κατάφεραν αυτό που οραματίζονταν κάποτε οι κομμουνιστές , δηλαδή να μην έχουν χωρα ή πατρίδα και ετοιμάζονται να βάλουν χέρι και σε άλλες χωρες.
  • Ø Αυτή την ίδια ώρα, οι κυβερνητικοί συνεχίσουν ακάθεκτοι να επιβεβαιώνουν την παροιμία «εδώ ο κόσμος χάνεται και ο ….Ραγκούσης χτενίζεται» με το να παρουσιάσουν το «δημιούργημά τους» για το οποίο είναι βέβαιο ότι εάν ζούσε ο Καλλικράτης θα τους είχε σύρει μέχρι και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας.
  • Ø Το δεδομένο είναι πως στις αντιδράσεις των πολιτων για τα αντιοικονομικά μέτρα της κυβέρνησης θα προστεθούν και οι αντιδράσεις για τον Κακοκράτη και έτσι ακόμη και αυτοί που δεν αντιδρούσαν, τωρα θα έχουν λόγο για να αντιδράσουν.
  • Ø Ενδεικτικά αναφέρω πως οι κάτοικοι της Αση Γωνιάς δεν συμμετείχαν στα απεργιακά συλλαλητήρια . Όμως τώρα είναι βέβαιο πως θα κάνουν το δικό τους συλλαλητήριο. Ήδη η Νέα Αλικαρνασσός στο Ηράκλειο, ξενύχτισε χθες στους δρόμους, ενώ στον αναβρασμό του χωροταξικού είναι βέβαιο πως θα προστεθεί και ο αναβρασμός για τα όσα ΔΕΝ προβλέπει το σχέδιο του Ραγκούση.
  • Ø Καταλήγοντας επιμένω ότι δεν αξίζουν τα 1,8 δις ευρω που έχει υπολογίσει πως θα εξοικονομήσει η κυβέρνηση από τον Καλλικράτη συγκρινόμενα με την αναταραχή και τον διχασμό που προκαλεί σε μιαν περίοδο κατά την οποία θα έπρεπε να ασχολιόταν με άλλα πράγματα που αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική της χωρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου