Αναζήτηση

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μ. ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ – Λ. ΚΟΠΑΣΗΣ : «ΚΑΙ ΜΑΖΙ…….ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ »


  • Ø Είχα επισημάνει και το παρελθόν το δράμα που ζουν οι δύο συνεργάτες (ΟΑΔΥΚ) και αντίπαλοι (Ακρωτήρι-ΔΕΔΙΣΑ). Όμως μετά από αυτά που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός και το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης δεν μπορούσα παρά να επανέλθω.
  • Ø Έτσι στην μια φωτογραφία στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΟΑΔΥΚ βλέπετε τον Μάρκο τον Πατρελάκη , ως αναπληρωτή γενικό διευθυντή και τον Λευτέρη τον Κοπάση ως στέλεχος του οργανισμού, να χαμογελούν ο ένας στον άλλον όπως αρμόζει άλλωστε σε στενούς συνεργάτες.
  • Ø Όμως στην δεύτερη φωτο από την σύσκεψη που ακολούθησε για το θέμα των απορριμμάτων βλέπετε την πλήρη αλλαγή του κλίματος, με τον Μάρκο τον Πατρελάκη ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ακρωτηρίου, να προβληματίζεται για το εάν θα ρίξει καμία μπάφλα στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΙΣΑ, τον Λευτέρη τον Κοπάση, κάτι που φυσικά δεν διανοείται και λόγω διαφοράς…ύψους.
  • Ø Και επειδή οι πληροφορίες που έχω είναι πως και οι δύο κατά βάθος είναι αγαπημένοι , θεωρώ ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την συνεργασία ανθρώπων που περισσότερα είναι εκείνα που τους ενώνουν από εκείνα που τους χωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου