Αναζήτηση

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΧΑΝΙΑ : ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

  • Ø Μεγάλη Τετάρτη ώρα 7,30 το πρωί. Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Χανίων ανοίγουν στις 8 , αλλά από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν να μαζεύονται οι «ασφαλισμένοι» προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν έγκαιρα το πολυπόθητο «μαγικό» χαρτάκι με την σειρά προτεραιότητας.
  • Ø Και το χειρότερο είναι πως , οι γνωρίζοντες τα πράγματα, λένε ότι στους επόμενους μήνες η κατάσταση θα γίνει εφιαλτική. Από την πλευρά της η τοπική διοίκηση , το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να βάλει ροδάκια στα πόδια των υπαλλήλων για να πηγαίνουν από γκισέ σε γκισέ προκειμένου να εξυπηρετήσουν – όσο είναι δυνατόν – τους ανθρώπους.
  • Ø Όμως αλλοίμονο. Όταν η πρώτη κίνηση της νέας κυβέρνησης ήταν να πετάξει έξω τους συμβασιούχους με προγράμματα stage κάποιοι (και εργατοπατέρες) – επηρεασμένοι από την ευημερία του εκλογικού αποτελέσματος – υπερασπίστηκαν αυτήν την απόφαση.
  • Ø Ας τολμήσουν λοιπόν να πάνε ένα πρωί στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Χανίων και να εξηγήσουν πως ήταν αυτοί που «δικαιολόγησαν» την απόφαση να μείνει χωρίς υπαλλήλους το ΙΚΑ και εκατοντάδες άνθρωποι να ταλαιπωρούνται για ώρες ατέλειωτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου