Αναζήτηση

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

  • Ø Είναι απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Φαίνεται πως μπροστά την καταιγίδα των αντιδράσεων και στην δυσφορία όλων των πολιτών για τα αντιοικονομικά, αντιλαϊκά, αντιαναπτυξιακά , μέτρα της κυβέρνησης , κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ «έχασαν την μπάλα» και στην κυριολεξία βάζουν «αυτογκόλ».
  • Ø Πως αλλιώς να εξηγήσω το ακατανόητο (φαινομενικά) δελτίο Τύπου που έστειλε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΠΑΣΟΚ , ο Γιάννης ο Χριστουλάκης αναφερόμενος στην επιλογή των διοικητών στα νοσοκομεία, αισθάνεται την ανάγκη (γιατί άραγε ;) να ενημερώσει την Χανιώτικη κοινή γνώμη για τα εξής απίστευτα.
  • Ø «…σε ότι αφορά την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τις Νοσοκομειακές Δομές και τα Προνοιακά Ιδρύματα του Νομού, η οποία έγινε στα πλαίσια μιας απίστευτα μακροχρόνιας Διαβούλευσης, δεν είχα καμία ανάμειξη παρόλο που όλοι οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών είχαν λάβει την διαβεβαίωση ότι θα εκφέρουν γνώμη….»
  • Ø Δηλαδή, ευθέως ο άνθρωπος «ενημερώνει» την Χανιώτικη κοινή γνώμη πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όταν μιλά για αξιοκρατία και για δημόσια διαβούλευση προφανώς μας «δουλεύει» καθώς «οι γραμματείς των Νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος είχαν την διαβεβαίωση (!!!) ότι θα εκφέρουν την γνώμη τους (!!!)»
  • Ø Και προς τιμήν του, ο Γιάννης ο Χριστουλάκης μας ενημερώνει πως δεν είχε ανάμιξη, αν και τουλάχιστον αυτός, ως γιατρός του νοσοκομείου Χανίων, ίσως να μπορούσε να έχει μια άποψη. Αλλά και να έχουν γνώμη και οι όποιοι άσχετοι γραμματείς των νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ για τους διοικητές των νοσοκομείων και των προνοιακών ιδρυμάτων, αυτό μάλλον μας πάει πίσω ,στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ, εκεί στην δεκαετία του 1980, όταν απλώς με την είσοδό σου σε μια τοπική οργάνωση του κόμματος ήταν αρκετό για να διοριστείς στο δημόσιο.
  • Ø Όμως η «ενημέρωση» του γραμματέα της ΝΕ Χανίων του ΠΑΣΟΚ έχει και «σκανδαλιστική» συνέχεια καθώς, φαίνεται πως ο άνθρωπος, «απολογούμενος» σε κάποιους που μόνο εκείνος και εκείνοι γνωρίζουν , καταλήγει με τα εξής τραγελαφικά :
  • Ø « Ως εκ τούτου όσοι άσκησαν αλλά και όσοι δέχτηκαν παρεμβάσεις ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Υποστηρίζω ότι το Κίνημά μας διαθέτει Άξιο, Ικανό αλλά και Άφθαρτο στελεχιακό δυναμικό και πιστεύω ότι αυτό το δυναμικό σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα έπρεπε να αξιοποιηθεί για να αποκτήσει νόημα η αξιοκρατία και η ανανέωση. Τα πισωγυρίσματα, η ανακύκλωση και το κρυφτούλι με τα πολιτικά παιγνίδια δεν προσφέρουν ούτε στο Κίνημα αλλά ούτε και στον Τόπο.»
  • Ø Μπράβο σύντροφοι. Χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια (επίκαιρον λόγω Πάσχα) με την ανακοίνωση και μόνο των οικονομικών μέτρων. Μπορούμε κάλλιστα να φανταστούμε τι έχει να γίνει όταν θα έρθει και η φορολογική φάπα την επόμενη εβδομάδα, αλλά και η ασφαλιστική κατραπακιά στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου