Αναζήτηση

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο «ΚΑΥΓΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ…ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ… ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ…ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

  • Ø Πρόσφατα είχα δημοσιεύσει αυτή την φωτογραφία με τον τίτλο «τι συνδέει τους τρείς Ευρωπαίους ηγέτες». Όμως οι εξελίξεις ξεκαθαρίζουν και τα τσαλιμάκια της Μέρκελ και τις προβοκάτσιες κάποιων Γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Ο καυγάς λοιπόν γίνεται για το…πάπλωμα. Και στην προκειμένη περίπτωση το πάπλωμα είναι τα Γερμανικά υποβρύχια κόστους 1,5 δις ευρώ που αγοράζει η πτωχή και στα πρόθυρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ελλάδα !!!.
  • Ø Με απλά λόγια τα χρήματα που θα κλέψουν (θυσία το βάφτισαν) από τις περικοπές των δημοσίων υπαλλήλων θα τα δώσουν για τα Γερμανικά υποβρύχια !!! Δηλαδή μας δουλεύουν κανονικά όταν ζητούν να θυσιαστούμε για την οικονομική κρίση της πατρίδας, αφού την ίδια ώρα ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος ανακοινώνει πως αφενός θα παραλάβει τα υποβρύχια που έχουν ήδη πληρωθεί , παρά του ότι ήταν ελαττωματικά, και αφετέρου θα παραγγείλει άλλα τρία κόστους 500 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα !!!
  • Ø Και για όσους αναρωτιούνται , που κολλάει ο Σαρκοζί , ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως δεν θίγεται το πρόγραμμα ναυπήγησης τεσσάρων φρεγατών από την Γαλλία !!!
  • Ναι φίλες και φίλοι. Έτσι απλά. Μας ζητούν να κάνουμε το «σ…ό μας παξιμάδι» , υποτίθεται για να σωθεί η πατρίδα από τους «κερδοσκόπους» και αυτοί κάνουν τις δικές τους μπίζνες (οι αγοραπωλησίες όπλων έχουν και τις ανάλογες προμήθειες) με την δική μας τσέπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου