Αναζήτηση

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο ΝΙΚΟΣ ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ

  • Ø Τελικά ο Θανάσης ο Καρουντζ-άκης, όχι μόνο έχει κάνει την διαδρομή Ηράκλειο - Χανιά, όπως πιθανόν να έκανε και την διαδρομή…Περιστέρι – Πετρούπολη, αλλά επιπλέον έχει βαλθεί να δώσει και στους ίδιους τους Κρητικούς μαθήματα…συγκρητισμού.
  • Ø Όπως λοιπόν γνωστοποίησε στην σύσκεψη της Κανδάνου για το «αιολικό ζήτημα», όρισε ως ειδικό του σύμβουλο, ένα γνωστό Χανιώτη με έντονη κοινωνική δραστηριότητα (έστω στο παρελθόν). Πρόκειται για τον επί μια δεκαετία πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ , τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Νίκο Ξυνίδη, (φωτο λίγο…παλιά) ο οποίος με τις γνώσεις του στα θέματα του Νομού Χανίων και όχι μόνο, θα συμβάλλει κατά πολύ στην αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων του Περιφερειάρχη έως ότου λήξει η θητεία του.
  • Ø Αν και , σύμφωνα με πολλούς, ο Θανάσης ο Καρούντζος – με τις έως τώρα πράξεις του (και πριν το 2004 αλλά και σήμερα) έχει καταδείξει πως θα ήταν και ο πλέον κατάλληλος για να «εγκαινιάσει» τον θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη. Όμως φευ. Αν η μισή καρδιά του Θανάση Καρούντζου είναι στην Κρήτη, η άλλη μισή στο Περιστέρι βρίσκεται. Τουλάχιστον όμως φαίνεται πως έχει βάλει στοίχημα να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις (και αποτελέσματα) ως ο τελευταίος των διορισμένων Περιφερειαρχών της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου