Αναζήτηση

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ… ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ…ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • Ø Σύμπτωση 1η : Την δεύτερη ημέρα της πρώτης 48ωρης απεργίας των εφοριακών στην οποία η συμμετοχή είχε φτάσει στο 98%, «αποκαλύπτεται» και φυσικά γνωρίζει μεγάλη δημοσιότητα «απάτη» τριών υπαλλήλων σε εφορίες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι κατηγορούντο ότι προχώρησαν στην επιστροφή του ΦΠΑ σε εταιρείες που αποδείχθηκαν «μαϊμού». Βέβαια το ότι και οι τρείς δεν κατηγορούντο για δόλο αλλά για αμέλεια καθηκόντων, αλλά και το ότι κάποιοι ιδιώτες έστησαν κομπίνα αποτελούσαν ψιλά γράμματα για τα κυβερνητικά ΜΜΕ που γέμισαν με τίτλους στο στυλ «απατεώνες εφοριακοί».
  • Ø Σύμπτωση 2η : Στο μεσοδιάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης απεργίας των τελωνειακών, «αποκαλύπτεται» πως 10 τελωνειακοί έκαναν «κύκλωμα» το οποίο «λυμαινόταν» μεθοριακούς σταθμούς στην Αλβανία εισπράττοντας παράνομα χρήματα από εξυπηρετήσεις φορτηγών.
  • Ø Σύμπτωση 3η : Την ίδια ώρα που ακόμη και τα «πράσινα» συνδικάτα έχουν ξεσηκωθεί μετά την ανακοίνωση του πρώτου πακέτου μέτρων από τον πρωθυπουργό , τα «παπαγαλάκια» άρχισαν να ξεφωνίζουν πως κινδυνεύει ο 14ος μισθός , πως θα κοπεί και ο 13ος μισθός με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να θεωρούν πως εάν την γλιτώσουν μόνο με την μείωση των μισθών θα είναι…τυχεροί (!!!)
  • Ø Σύμπτωση 4η : Την ίδια ώρα που ανακοινώνεται το μπαράζ των απεργιακών κινητοποιήσεων και που η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει να ασχολείται με τις «αλχημείες» της κυβέρνησης Σημίτη το 2001 με την Goldman Sachs για να εμφανίσει μειωμένο το έλλειμμα, ξαφνικά παίρνει φωτιά ο Παπουτσής και ανακοινώνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τι έγινε στην οικονομία την τελευταία πενταετία.
  • Ø Σύμπτωση 5η : Την ίδια ημέρα που ο υπουργός Προ-Πο , ο Μιχάλης ο Χρυσοχοίδης έχει στριμωχτεί άγρια από τον κατά λάθος φόνο ενός 25χρονου πατέρα, στην διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης , λίγες ώρες μετά και πριν από τα βραδινά δελτία ειδήσεων, ένας πολίτης είδε μια σακούλα στα σκαλιά μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου κτιρίου στο Περιστέρι , όπου ήταν προεκλογικά , γραφείο του Μιχάλη του Χρυσοχοίδη, το οποίο τώρα δεν λειτουργεί. Αμέσως πήγε η ΕΛ.ΑΣ. που «ανακάλυψε» εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος. Λεπτομέρεια : Ενώ η «είδηση» σε πολλά ΜΜΕ έκανε λόγο για πολιτικό γραφείο του υπουργού, ελάχιστα έγραψαν ότι ο Μιχάλης δεν έχει πατήσει εκεί το πόδι του μετά τις εκλογές.
  • Ø Συμπέρασμα : Καλά θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα που είναι σήμερα στην αντιπολίτευση να πάρουν μαθήματα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία – έως τώρα – μπορεί να έχει αποδειχθεί στουρνάρι σε όλους τους τομείς της πολιτικής, αλλά στην επικοινωνιακή πολιτική είναι καθηγήτρια και μάλιστα με ντοκτορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου