Αναζήτηση

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…..

  • Ø "Οι συναλλαγές διαχείρισης του χρέους ήταν τη δεδομένη στιγμή καθόλα νόμιμες", ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου , κληθείς να σχολιάσει την αποκάλυψη πως η κυβέρνηση Σημίτη, το 2001, με την βοήθεια της Βρετανικής εταιρείας Goldman Sachs, έκανε αλχημείες με το δημόσιο έλλειμμα της χώρας προκειμένου να το εμφανίσει μειωμένο και να κοροϊδέψει και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και φυσικά δεν θα περίμενε κανείς να πει κάτι το διαφορετικό ο νυν υπουργός Οικονομικών καθώς σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του.
  • Ø Ο κ. Παπακωνσταντίνου «…Διετέλεσε σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη (1998-2000), Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας για την Κοινωνία της Πληροφορίας (2000-2002), εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της ΕΕ, μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) του Υπουργείου Οικονομίας, και συντονιστής της προετοιμασίας της «Χάρτας Σύγκλισης» της Ελληνικής οικονομίας.»
  • Ø Δηλαδή, όλο το διάστημα, που η Κυβέρνηση Σημίτη έκανε αυτές τις «δημιουργικές» αλχημείες για να εξαφανίσει το έλλειμμα, με τη βοήθεια της Goldman Sachs, ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν : Σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και…Συντονιστής της προετοιμασίας της «Χάρτας Σύγκλισης» της Ελληνικής Οικονομίας !!!
  • Και για το τέλος κράτησα μια …λεπτομέρεια. Εκείνη την περίοδο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος ο Παπανδρέου. Μήπως είχε τύχει να ακούσει κάτι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου