Αναζήτηση

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΓΙΑΛΕ

  • Ø Με την ευκαιρία, το ίδιο περιστέρι του Συντάγματος μου είπε ότι είδε – λέει – τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον Θεόδωρο τον Πάγκαλο, να ρωτά κάποιον τι θέλει να του φέρει από τα Χανιά. Και όταν εκείνος τον ρώτησε γιατί. Ο Θεόδωρος του απάντησε πως ετοιμάζεται για ταξίδι στα Χανιά στις 21 Φεβρουαρίου για να παρευρεθεί στην εκδήλωση του δήμου Ακρωτηρίου για κάποιον με περίεργο όνομα που αρχίζει από Κ. Φυσικά κατάλαβα αμέσως πως μόνο για τον Καγιαλέ θα επρόκειτο.
  • Ø Μάλιστα το περιστέρι που αποκάλυψε πως ενώ καθόταν σε ένα παράθυρο της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, είδε και ένα έγγραφο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης που ήταν σημειωμένες όλες οι τοπικές επετειακές και θρησκευτικές γιορτές στα Χανιά καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Και όπως άκουσε το σημείωμα το είχε ζητήσει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος για να επιλέξει σε ποια εκδήλωση θα παρευρεθεί.
  • Ø Και έτσι ο Θεόδωρος ο Πάγκαλος επέλεξε την εκδήλωση του δήμου Ακρωτηρίου για τον Καγιαλέ η οποία φέτος θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου, σαφώς αναβαθμισμένη με την παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου