Αναζήτηση

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

  • Ø Στην φωτογραφία βλέπετε τον Γιώργο Παπανδρέου να σφίγγει το χέρι του Στέλιου Στεφανίδη. Ήταν στις καταστροφικές πυρκαγιές πυρκαγιές στην Αττική τον περασμένο Αύγουστο. Ο ένας ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και ο άλλος υπαρχηγός της Πυροσβεστικής. Όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια.
  • Ø Όπως είχε γράψει το «Έθνος της Κυριακής» στις 12/9, στο πόρισμα που είχε συντάξει ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης για τις ευθύνες της πυρκαγιάς, σε ότι αφορά στον κ. Στέλιο Στεφανίδη « του καταλογίζεται εσφαλμένη εκτίμηση για την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ Παρασκευής, 21 Αυγούστου, στη χαράδρα και το γεγονός ότι καθησύχασε την πολιτική ηγεσία ξημερώματα Σαββάτου ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.».
  • Ø Τέσσερεις μήνες μετά, το πόρισμα για την καταστροφή της Αττικής έγινε «γαργάρα», ο ένας είναι Πρωθυπουργός και ο άλλος αρχηγός της Πυροσβεστικής. Ο ένας ψάχνει «συμμάχους» για να κάνει τα αντίθετα από ότι έλεγε προεκλογικά και ο άλλος επαναλαμβάνει ότι έκανε (σύμφωνα με το πόρισμα) και στις πυρκαγιές της Αττικής.
  • Ø Ισχυρίζεται πως ο Νομός Χανίων (με τα απόκρημνα βουνά , το φαράγγι της Σαμαριάς κλπ κλπ) καλύπτεται επαρκώς από πυροσβεστικές υποδομές. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε από τώρα να ανησυχούμε για να μην πάθουμε – το επόμενο Καλοκαίρι - ότι έπαθε η Αττική ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου