Αναζήτηση

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

  • Ø Για να έρθω όμως στην ουσία της επικινδυνότητας του αρχηγού της πυροσβεστικής συγκρίνετε την φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Πυροσβεστικής για τις υπηρεσίες που υπάρχουν στο Νομό Χανίων με τα όσα αναγράφει στην απάντησή του ο κ.Στεφανίδης.
  • Ø Φαντάζομαι πως ο Χαράλαμπος ο Κουκιανάκης θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξή του διαπιστώνοντας πως με απλά λόγια ο αρχηγός της πυροσβεστικής, όχι μόνο καταλήγει στο πόρισμα πως «ο Νομός Χανίων καλύπτεται επαρκώς υπηρεσιακά», αλλά επιπλέον αγνοεί το τι υπάρχει στα Χανιά.
  • Ø Και για να γίνω ποιο σαφής. Ο κ.Στεφανίδης γράφει πομπωδώς για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών (η οποία στην ιστοσελίδα αναγράφεται ως κλιμάκιο). Η αλήθεια είναι πως ο τίτλος «υπηρεσία» δεν σημαίνει τίποτε ουσιαστικό και πρόκειται για πυροσβεστικό σταθμό που παλαιότερα ήταν κλιμάκιο.
  • Ø Ο κ.Στεφανίδης αναφέρεται και στον 2ο πυροσβεστικό σταθμό Χανίων «παραλείποντας» πως πρόκειται για τον πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου (όπως σωστά αναφέρεται στην ιστοσελίδα)
  • Ø Ο κ.Στεφανίδης κάνει λόγο για τρία (3) πυροσβεστικά κλιμάκια, ενώ στην ιστοσελίδα της πυροσβεστικής αναγράφονται τέσσερα (4) και στην πραγματικότητα είναι ΠΕΝΤΕ (5) !!!
  • Ø Βλέπετε ο κ.Στεφανίδης «ξέχασε» να συμπεριλάβει στην απάντησή του το κλιμάκιο Λάκκων (που υπάρχει στην ιστοσελίδα) αλλά και το Κλιμάκιο Σφακίων που ιδρύθηκε με Νόμο το καλοκαίρι.
  • Ø Θα μου πείτε, ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και τι έγινε. Όμως όταν πρόκειται για δύο πυροσβεστικές υπηρεσίες (κλιμάκια) που έχουν ιδρυθεί αλλά δεν έχουν στελεχωθεί με προσωπικό και μάλιστα σε δύο πολύπαθες περιοχές όπως είναι οι Λάκκοι (που αφορά και το φαράγγι της Σαμαριάς) αλλά και ολόκληρη η περιοχή των Σφακίων , τότε δεν πρόκειται για απλό «λάθος» αλλά για επικίνδυνη παράλειψη που μπορεί να την πληρώσουμε ακριβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου