Αναζήτηση

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ

  • Ø Ζητήθηκε από τον δήμαρχο Χανίων να σχολιάσει τις πρόσφατες αναφορές του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Σήφη του Βαλυράκη που «είδε» μια τριτοκοσμική και σε πλήρη διάλυση πόλη. Και ο Κυριάκος ο Βιρβιδάκης απάντησε : «Έχω πει ότι πάγια θέση μου είναι ότι δεν αντιδικώ με τους βουλευτές. Από και και πέρα υπενθυμίζω ότι το δημαρχείο Χανίων βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 29 και ο δήμαρχος είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε θεσμικού επιθυμεί , να τον ενημερώσει και να συζητήσει μαζί του για να δοθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν».
  • Ø Όμως ρωτήθηκε και ο προϊστάμενος της 28ης εφορίας βυζαντινών αρχαιοτήτων για την άποψη που εξέφρασε ο Σήφης ο Βαλυράκης πως η Ανατολική και η Δυτική τάφρος πρέπει να γίνουν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων. Και ο Μιχάλης ο Αδριανάκης απάντησε : «Όταν είναι σε εξέλιξη ένα σημαντικό έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του υπ. Πολιτισμού , όπως είναι η ανάδειξη των οχυρώσεων των Χανίων και όταν τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί , νομίζω ότι είναι καλό να ψάχνουμε για μόνιμες λύσεις εκεί που πρέπει και όχι στα μνημεία».
  • Ø Και εγώ απορώ. Ας πούμε πως καταλαβαίνω ότι η αγωνία του Σήφη είναι το πώς θα τα πάει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και για τον λόγο αυτό δεν μιλά με τον Κυριάκο τον Βιρβιδάκη. Αλλά να μην συνεννοείται και με τον Μιχάλη τον Ανδριανάκη, είτε «κομματικά» είτε «θεσμικά» αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου