Αναζήτηση

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ «ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ» ΜΜΕ

  • Ø Όταν στην αρχή της προεκλογικής περιόδου για τον νέο πρόεδρο στην ΝΔ, είχα επισημάνει πως σύσσωμα τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης που στήριξαν προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ και πολέμησαν την ΝΔ, στην συνέχεια στήριζαν τον Αντώνη τον Σαμαρά και πολεμούσαν την Ντόρα την Μπακογιάννη, κάποιοι με είπαν υπερβολικό.
  • Ø Όμως, δυστυχώς, βλέπω πως όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τον ρόλο που επιχειρούν να παίξουν και στην εκλογή του προέδρου της ΝΔ οι ίδιοι που έπαιξαν τον ίδιο ρόλο και την ανάδειξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Στα όσα έχουν γίνει απλά έχω να προσθέσω δύο ακόμη περιστατικά. Είχα την ευκαιρία να δω το αμοντάριστο υλικό από τις συγκεντρώσεις του Σαμαρά στα Γιαννιτσά και της Μπακογιάννη στο Ηράκλειο. Ήταν η νύχτα με την ημέρα. Όμως την Κυριακή στα Αθηναϊκά κανάλια τα μονταρισμένα ρεπορτάζ έδειξαν την ίδια εικόνα.
  • Ø Την περασμένη Δευτέρα η κοινή συνέντευξη Αβραμόπουλου – Σαμαρά μεταδόθηκε απευθείας , σχεδόν διακαναλικά από όλα τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Χθες η κοινή συνέντευξη Σπηλιωτόπουλου – Μπακογιάννη μεταδόθηκε απευθείας μόνο από το Mega και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η ομιλία του Σπηλιωτόπουλου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου