Αναζήτηση

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ :ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

  • Ø Η ημερομηνία είναι η 16η Ιανουαρίου 1996 και ο «πόλεμος» του αρχηγού της “Πολιτικής Άνοιξης” Αντώνη Σαμαρά – όχι προς το “ΠΑΣΟΚ” που είναι στην κυβέρνηση – αλλά προς την “Νέα Δημοκρατία”, βρίσκεται στο φόρτε του.
  • Ø Και μάλιστα ο σημερινός υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που ανάγκασε τον τότε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα να προβεί σε μια δήλωση καταπέλτη την οποία έφερε στην δημοσιότητα το “fimotro”.
  • Ø Τι είπε λοιπόν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής για τον Αντώνη τον Σαμαρά; Αυτά που ο ίδιος σήμερα προσπαθεί να εξοβελίσει από την συζήτηση μοιράζοντας «λωτούς» στα μέλη της ΝΔ για να ξεχάσουν. Μόνο που όπως έγραψα και προχθές, έχει τόσο μυαλό που ξεχνά ότι τα γραπτά μένουν.
  • Ø «Νέα Δημοκρατία. Παρασκευή 16-1-96. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ.Δημήτρης Σιούφας προέβη στην ακόλουθη δήλωση : “Ο κ.Σαμαράς, αντί κριτικής, πρέπει να κάνει αυτοκριτική.
  • Ø Είναι αυτός που ανέτρεψε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επανέφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι αυτός που διατήρησε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου τον περασμένο Μάρτιο, κατά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο προ ημερών υποκριτικά και ανεύθυνα κάλεσε να παραιτηθεί για να μείνει η χώρα και χωρίς πρωθυπουργό και χωρίς Πρόεδρο Δημοκρατίας. Είναι αυτός που συστηματικά συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ σε σειρά νομοθετημάτων.
  • Ø Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης τολμά να επικρίνει την Νέα Δημοκρατία γιατί με τη θεσμική πρωτοβουλία της πρότασης δυσπιστίας – την οποία και ο ίδιος ψήφισε – συσπείρωσε δήθεν το ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Ο κ.Σαμαράς είναι προφανές ότι , έχοντας χάσει προ πολλού τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, χάνει τώρα αργά αλλά σταθερά, κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αν βλέπει το ΠΑΣΟΚ συσπειρωμένο…»
  • Ø Αυτά λοιπόν έλεγε για τον σημερινό υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ, πριν από 13 χρόνια ο Δημήτρης Σιούφας, επαληθεύοντας και τα όσα έχουν γραφεί και από αυτήν εδώ την στήλη και από αλλού για τον άνθρωπο αυτόν και κυρίως εξηγούν κάποια πράγματα.
  • Ø Εξηγούν γιατί τα Αθηναϊκά συγκροτήματα Τύπου και γενικότερα τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης που στήριξαν μαχητικά το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές, τώρα «προωθούν» τον Αντώνη Σαμαρά. Μια απλή ματιά στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, θα επαληθεύσει αυτά που γράφω.
  • Ø Επίσης οι αναφορές του κ.Σιούφα για τον ρόλο του Αντώνη του Σαμαρά εξηγούν και την προβολή των δημοσκοπήσεων. Δηλαδή δεν σας δημιουργήθηκε απορία, γιατί οι δημοσκοπήσεις στο «Έθνος» και στο «Πρώτο Θέμα» του περασμένου Σαββατοκύριακου που έφερναν πολύ κοντά την Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αντώνη Σαμαρά όχι μόνο έγιναν σε δύο Μέσα που πολέμησαν την ΝΔ προεκλογικά, αλλά και προβλήθηκαν παντού ;
  • Ø Αντιθέτως η δημοσκόπηση του «Ελεύθερου Τύπου» την Δευτέρα που έφερνε πρώτη και με άνεση την Ντόρα Μπακογιάννη «ψιλοθάφτηκε». Σε αντίθεση με την άλλη δημοσκόπηση μιας ιστοσελίδας που έφερνε πρώτον τον Σαμαρά και η οποία πήρε και πάλι τεράστια δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου