Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ STOP ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

  • Ø Για αρκετές ημέρες δεκάδες, εκατοντάδες οδηγοί που διασχίζουν την οδό Ι.Σφακιανάκη, έβλεπαν (το έβλεπαν άραγε;) , μια τελείως παράλογη απαγορευτική πινακίδα STOP κοντά στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.
  • Ø Μια πινακίδα που ουσιαστικά μετέτρεπε σε μονόδρομο την διπλής κυκλοφορίας οδό, αλλά τελείως παράλογα καθώς η πινακίδα υπήρχε στην λάθος πλευρά του δρόμου.
  • Ø Και εννοείται πως ουδείς οδηγός συγκινήθηκε, ίσως ελάχιστοι να προβληματίστηκαν για λίγο, αλλά όλοι συνέχισαν την πορεία τους. Και ευτυχώς βρέθηκε και κάποιος ο οποίος το επεσήμανε στον γράφοντα.
  • Ø Η ύπαρξη αυτής της πινακίδας υποδείχθηκε στον Κυριάκο τον Βιρβιδάκη κατά την χθεσινή πρώτη διαδρομή του μικρού λεωφορείου και η αντίδρασή του ήταν άμεση. Διαπιστώνοντας πως κάποιοι μετέφεραν από αλλού σε αυτό το σημείο ένα σήμα απαγόρευσης αριστερής στροφής αδιαφορώντας για την ταυτόχρονη ύπαρξη και του σήματος STOP, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αφαιρέσουν αμέσως την παράλογη πινακίδα.
  • Ø Και επειδή δεν είναι δυνατόν, οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής να κάνουν συνεχώς βόλτες για να διαπιστώνουν τα κακώς κείμενα, και επειδή ίσως να φοβάστε ότι εάν απευθυνθείτε σε κάποιον υπάλληλο, μπορεί να σας «γράψει» για τον λόγο αυτό υπάρχουμε και εμείς εδώ.
  • Ø Καλοδεχούμενες λοιπόν οι όποιες παρατηρήσεις, επισημάνσεις , καταγγελίες για τα κακώς κείμενα που εντοπίζετε , όχι μόνο στην πόλη των Χανίων, αλλά και γενικότερα στο Νομό.
  • Ø Η στήλη, δεσμεύεται πως θα ερευνήσει το θέμα σας, θα το επισημάνει στον κάθε αρμόδιο ή «αναρμόδιο» και εκτιμώντας την βαρύτητα του θέματος ή της αδιαφορίας των υπευθύνων θα τους καρφώσει την σφήνα ή το σφηνάκι που τους πρέπει.
  • Ø Δοθείσης της ευκαιρίας , με «τρώει» να δημοσιεύσω φωτογραφίες εκείνων των αυτοκινήτων οι οδηγοί των οποίων επιδεικνύοντας γνήσια γαϊδουρινή (συγνώμη κυρ Μέντιο) συμπεριφορά , στάθμευσαν εκεί που υπήρχαν οι φρεσκομπογιατισμένες απαγορευτικές γραμμές των στάσεων και των στροφών του mini bus. Όμως θεωρώ πως ο Έλληνας χρειάζεται λίγες ημέρες προσαρμογής και έτσι το αφήνω προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου