Αναζήτηση

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ


  • Ø Ένας «Καστρινός» φίλος σχολίαζε χθες , χαριτολογώντας, για την απαγωγή του 62χρονου Χανιώτη επιχειρηματία. «Μωρέ εσείς στα Χανιά ούτε μια απαγωγή δεν μπορείτε να κάνετε σωστή, ενώ στο Ηράκλειο….»
    Ø Ευτυχώς φίλε που δεν έχουμε φτάσει στα Χανιά την «επαγγελματικότητα» των εγκληματιών στο Ηράκλειο και έτσι ο 62χρονος είναι σήμερα σώος και αβλαβής στο σπίτι του.
    Ø Γιατί όντως τα Χανιά δεν έχουν συνηθίσει τέτοιου είδους μορφές εγκληματικότητας και ούτε θα θέλαμε, φυσικά, να φτάσουμε σε αυτό το σημείο της «προόδου».
    Ø Δοθείσης της ευκαιρίας να αναφέρω πως μπορεί ο κος Γενικός να μας έβγαλε το «λάδι» , αλλά όταν ήταν έτοιμος η ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους ήταν άκρως…δημοσιογραφική.
    Ø Ξεκίνησε από την αρχή , χωρίς να παραλείψει παρά μόνο εκείνα που θεώρησε ότι δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί από την προανάκριση, και έφτασε μέχρι το τέλος της υπόθεσης , ενώ με προθυμία απάντησε και στις ερωτήσεις που έγιναν.
    Ø Μόνο μια συμβουλή. Όταν δίνει εντολές σε υφισταμένους του για να ελέγχουν το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το μέγαρο, καλό θα είναι να τους συνιστά να είναι και ποιο ευγενικοί όταν έχουν να κάνουν με τους δημοσιογράφους , αρκετοί από τους οποίους μπαινοβγαίνουν στο κτίριο από τότε που κατασκευάστηκε. Και δεν αναφέρομαι στην κοπέλα που ήταν στην είσοδο, η οποία ήταν αρκούντως ευγενική…
    Ø Πάντως η υπόθεση απετέλεσε, για κάποια Μέσα Ενημέρωσης, και πεδίο για αγώνα ταχύτητας. Δηλαδή για το ποιο θα μεταδώσει πιο γρήγορα τις όποιες λεπτομέρειες. Μόνο που στον αγώνα αυτόν χάθηκε η εγκυρότητα. Για παράδειγμα ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στην βιασύνη της, έφερε ως θύμα της απαγωγής τον αδελφό του 62χρονου επιχειρηματία, για να κάνει την διόρθωση αρκετή ώρα αργότερα.
    Ø Στο μεταξύ πολλοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν για το πώς κατάφερε ο 62χρονος να διαφύγει καθώς δεν είναι κάτι το συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως και να έχει , ευτυχώς θα έλεγα που η υπόθεση αυτή είχε το τέλος που είχε και ας λένε κάποιοι πως στα Χανιά ούτε μια απαγωγή δεν μπορεί να στηθεί σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου