Αναζήτηση

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ…ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ…ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ


  • Ø      Διαβάζοντας τα πορίσματα των κομμάτων για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και ειδικά μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ της ΝΔ, δεν μπορώ να περάσω αβλεπτεί την υπευθυνότητα ορισμένων και την απύθμενη ανευθυνότητα κάποιων άλλων.
  • Ø      Ο Κ.Καραμανλής βγήκε δημόσια και αναγνώρισε τις πολιτικές του ευθύνες για την υποβάθμιση του σκανδάλου. Ενός σκανδάλου οι ρίζες του οποίου – σύμφωνα με τα πορίσματα των τεσσάρων από τα πέντε κόμματα – βρίσκονται στην διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.
  • Ø      Όμως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, αν και στέλεχος των κυβερνήσεων αυτών, όχι μόνο απαξίωσε να αναγνωρίσει την παραμικρή ευθύνη, αλλά επιπλέον, ενώ όλα τα πορίσματα αναφέρονται σε ευθύνες και των υπουργών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησαν τις «διευκολύνσεις» και τα παζάρια με την Μονή Βατοπεδίου, μόνο το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ «βλέπει» τις ευθύνες σε υπουργούς των τελευταίων τεσσάρων ετών.
  • Ø      Και μετά περιμένουν να πεισθούν οι πολίτες πως αυτοί κάνουν αυτοκριτική για τα λάθη τους  ή πως είναι ικανοί για να κυβερνήσουν με υπευθυνότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου