Αναζήτηση

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ


  • Ως ένας από τους πέντε πιο αγαπημένους αστικούς προορισμούς ανακηρύχθηκε η πόλη των Χανίων στο πλαίσιο της 24ης τουριστικής έκθεσης Philoxenia η οποία εγκαινιάστηκε χθες στην Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός έγινε με δημόσια ανοιχτή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της Helexpo και εκτός της πόλης των Χανίων , οι άλλες τέσσερεις πόλεις που βραβεύτηκαν είναι η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, ο Βόλος και το Ναύπλιο.
  • Αυτά είναι τα ευχάριστα γιατί στην απονομή των βραβείων «Philoxenia Tourism Awards 2008» υπάρχουν και τα δυσάρεστα. Και αυτά είναι πως στις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων, δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε μια τοποθεσία στην Κρήτη ολόκληρη που να θεωρείται ως «αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός», ως «αγαπημένος ορεινός ή εξοχικός προορισμός» και ως «ομορφότερη ελληνική παραλία».
  • Για την ιστορία μόνο να αναφέρω ότι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία επέλεξαν ως ομορφότερες ελληνικές παραλίες, την Ελαφόνησο Λακωνίας, τους Εγκρεμνούς Λευκάδας, τον Μυλοπόταμο Πηλίου, τον Μύρτο Κεφαλονιάς και το Πόρτο Κατσίκι Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου