Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ



  • Που να το ήξερε ο καημένος ο Καποδίστριας πως τόσα χρόνια μετά τον θάνατό του θα εξακολουθούσε να απασχολεί το κράτος. Γιατί όπως και να γίνει, και η νέα απόπειρα διοικητικής μεταρρύθμισης, από τους πολλούς και για λόγους συντομίας αποκαλείται ως «Καποδίστριας 2».
  • Αφήστε το ότι πολύ αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα εκπληρωθούν οι όροι της ΚΕΔΚΕ που μιλά για γενική διοικητική μεταρρύθμιση του κράτους. Και πολύ φοβάμαι πως και σε αυτή την φορά – εάν προχωρήσει – η όλη υπόθεση θα περιοριστεί μόνο στις συνενώσεις των ΟΤΑ και των Νομαρχιών.
  • Και λέω «εάν προχωρήσει», γιατί σύμφωνα με κάποιους, το μόνο που λείπει από την κυβέρνηση είναι οι πιθανότατες «κόντρες» για το ποιοι θα συνενωθούν με ποιους και υπό ποιες προϋποθέσεις. Λες και δεν φτάνει η διεθνής οικονομική κρίση, που αγγίζει την Ευρώπη και την χώρα μας. Άσε που στο επόμενο χρονικό διάστημα υπάρχει και η κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2009, μαζί με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, τα σχέδια για ανασχηματισμό, οι σκέψεις για πρόωρες εκλογές κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου