Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΜΠΑΛΩΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ



  • Αυτό που λέει ο τίτλος φαίνεται πως αποτελεί, στην ουσία, η αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ολόκληρης της χώρας και ειδικά των δημοσιογράφων. Και αυτό το γράφω γιατί πρώτα απόλα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
  • Η ασφαλιστική μετά ή από – ρύθμιση προχωρά και το μόνο βέβαιο είναι πως 24 ώρες χωρίς ειδήσεις ή δημοσιογραφικές εκπομπές δεν πρόκειται να την εμποδίσουν, ούτε να ενοχλήσουν και κανέναν. Άντε, τα κανάλια να βάλουν μερικές ταινίες ή ντοκιμαντέρ παραπάνω και πολλοί να πουν πως καλύτερα χωρίς τις δυσάρεστες ειδήσεις.
  • Εάν με ρωτήσετε, γιατί οι ενώσεις συντακτών δεν προχωρούν σε απεργίες περισσότερων ημερών, θα σας απαντήσω πως με ενδεχόμενη πολυήμερη απεργία των δημοσιογράφων, αφενός δεν θα δημιουργηθεί και κανένα τεράστιο πρόβλημα για το κοινωνικό σύνολο, σε αντίθεση με άλλους κλάδους (π.χ. τελωνειακοί, βενζινοπώλες, εκπαιδευτικοί κλπ) και αφετέρου μετά την πρώτη ή την δεύτερη ημέρα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα απεργούν μόνο τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ενώσεων.
  • Πάντως αύριο απεργούμε και θα σας αφήσουμε ήσυχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου