Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ…ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

  • Την μια οι βυτιοφορείς, την άλλη οι βενζινοπώλες και τώρα οι τελωνειακοί, εάν δεν κάνω λάθος, είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που βλέπουμε αυτές ή περίπου αυτές τις ανακοινώσεις πάνω στις αντλίες υγρών καυσίμων.
  • Μήπως λοιπόν, θα πρέπει οι πρατηριούχοι να κατασκευάσουν μόνιμες και ποιο καλαίσθητες πινακίδες για κάθε περίπτωση; Για παράδειγμα «κλειστό λόγω απεργίας» ή «κλειστό λόγω έλλειψης καυσίμων». Για να μην μπαίνουν και τον κόπο, κάθε φορά να γράφουν σε ένα κομμάτι χαρτί «βενζίνες τέλος».
  • Όμως αυτή την φορά η κατάσταση ήταν χειρότερη από τις άλλες, καθώς δεν υπήρχαν απεργοσπάστες και δεν έβγαινε στην αγορά ούτε ένα λίτρο καυσίμου. Έτσι «στέρεψαν» το ένα μετά το άλλο όλα τα βενζινάδικα και ο εφιάλτης του «τι θα κάνω εάν μείνω» στοίχειωσε τα όνειρα όλων των ΙΧήδων.
  • Πάντως και στις τρεις περιπτώσεις ο επαγγελματικός κλάδος που την «πλήρωσε» περισσότερο από τους άλλους ήταν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Τρέχανε και δεν έφταναν οι ιδιοκτήτες ενοικιαστικών αυτοκινήτων για να βρουν ένα λίτρο βενζίνης, να μαζέψουν τα αυτοκίνητα, να εξηγήσουν ή ακόμη και να αποζημιώσουν τους τουρίστες που τους βγήκε ξινή η εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου