Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η …ΒΟΥΛΗ


>
  • Ως ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας χαρακτηρίζουν πολλοί, την όντως απαράδεκτη τακτική των βουλευτών του Ηρακλείου να καταθέτουν αντι-τροπολογία κάθε φορά που μαθαίνουν πως οι συνάδελφοί τους των Χανίων καταθέτουν τροπολογία για την διάλυση της εταιρείας – φάντασμα ΚΤΕΛ Κρήτης ΑΕ.
  • Όπως και να γίνει , εάν οι Ηρακλειώτες βουλευτές πίστευαν πράγματι πως μπορούν και πρέπει να ενωθούν τα δύο ΚΤΕΛ σε ένα, γιατί δεν καταθέτουν την τροπολογία τους σε άσχετη στιγμή και περιμένουν την τροπολογία των Χανιωτών βουλευτών;
  • Έτσι καταδυκνείεται πως ο μόνος λόγος κατάθεσης της «Ηρακλειώτικης» τροπολογίας είναι ο αντιπερισπασμός και το να έρθει σε δύσκολη θέση ο Υπουργός Μεταφορών. Για να δούμε πως θα αντιδράσει ο Κωστής των Μεταφορών. Θα το παίξει «Πόντιος Πιλάτος» όπως ο προκάτοχός του ή θα θυμηθεί πως κατάγεται από το Ρέθυμνο και θα αποφασίσει – μετά την Ολυμπιακή – να λύσει και τον γόρδιο δεσμό της ΚΤΕΛ Κρήτης ΑΕ;
  • Πάντως οι μέτοχοι – ιδιοκτήτες της ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ, με δυσκολία κρατούνται για να μην εκραγούν. Δεν είναι και λίγο να έχεις μιαν επιχείρηση που να δουλεύει μια χαρά και ξαφνικά να σου βάζουν με το στανιό έναν συνεταίρο ο οποίος μοιράζεται μαζί σου μόνο τα κέρδη και όχι τις ζημιές.
  • Γιατί με απλά λόγια αυτό έγινε με την διαβόητη ΚΤΕΛ Κρήτης και όλα τα άλλα περί συγκρητισμού και εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, δεν είναι τίποτε άλλο από φούμαρα που πωλούν οι ιδιοκτήτες της ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου για να δικαιολογήσουν το πλιάτσικο στην γραμμή Ηράκλειο – Χανιά και στις τουριστικές γραμμές – φιλέτα των Ανατολικών περιοχών του Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου