Αναζήτηση

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ


  • Όλα είναι έτοιμα στον 1ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου Χανίων για την αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας σε Υποδιεύθυνση και της Ομάδας Δίωξης ναρκωτικών σε Τμήμα. Ήδη η ομάδα των ναρκωτικών μεταφέρθηκε σε άλλον πιο άνετο χώρο, ενώ σε ότι αφορά στο θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού, ο Αρτέμης και όλη η ομάδα του δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της εμπορίας ναρκωτικών, ασχέτως με τις επιλογές της πολιτικής και φυσικής τους ηγεσίας.
  • Αυτά ας τα βλέπουν οι κάθε λογής καρεκλοκένταυροι σε υπουργεία και αρχηγεία και ας διαψεύσουν έμπρακτα εκείνο που είχα δει κάποια στιγμή γραμμένο σε πίνακα ανακοινώσεων του μεγάρου, πως «όποιος δουλεύει κινδυνεύει να κάνει λάθη και να τιμωρηθεί, ενώ εκείνος που κάθεται, προάγεται».
  • Στο μεταξύ καλά είναι τα νέα της στήλης για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Μετά την επιτυχημένη μάχη που έδωσαν οι λιγοστές δυνάμεις πυρόσβεσης αυτή την αντιπυρική περίοδο, επιτέλους θα ενισχυθούν κάπως. Συγκεκριμένα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται στην Π.Υ. Χανίων δέκα αξιωματικοί του σώματος και 18 πυροσβέστες άρτι αποφοιτήσαντες από την σχολή. Μάλιστα από τους 18, τέσσερεις θα ενισχύσουν τον σταθμό στις Βρύσες και άλλοι τέσσερεις το κλιμάκιο Καμπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου