Αναζήτηση

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ…ΝΕΚΡΟΤΟΜΟΥΣ !!!

  • Δεν προλάβαμε να χαρούμε με την αναγγελία της είδησης πως ο Σταμάτης διορίστηκε κανονικός ιατροδικαστής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έτσι η Κρήτη απέκτησε συνολικά τρεις ιατροδικαστές, και ήρθε η Ελληνική πραγματικότητα για να μας προσγειώσει άσχημα.
  • Ο Σταμάτης , λοιπόν, πριν διοριστεί εργαζόταν ως ιατροδικαστής στο νοσοκομείο Χανίων και οι πολίτες του Νομού γλίτωναν από την μεταθανάτια ταλαιπωρία, όπως και οι συγγενείς τους. Μάλιστα είχε οργανώσει άψογα την υπηρεσία, αλλά μετά που διορίστηκε οι νεκροψίες στο νοσοκομείο Χανίων σταμάτησαν.
  • Γιατί συνέβη αυτό; Απλά διότι ζούμε στην Ελλάδα. Σε μιαν χώρα που φημίζεται παγκοσμίως για την ανοργανωσιά της. ΄Έτσι και το Υπ.Δικαιοσύνης διόρισε μεν δύο επιπλέον ιατροδικαστές στην Κρήτη, αλλά «ξέχασε» πως οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να εργαστούν χωρίς νεκροτόμους.
  • Έτσι και οι τρεις «βολεύονται» όπως μπορούν και προς το παρόν με δύο νεκροτόμους του Υπ.Υγείας που εργάζονται κανονικά στο ΠΑΓΝΗ , αλλά βοηθούν μέχρι το Ρέθυμνο, όπου μεταφέρονται πλέον οι σοροί των Χανιωτών.
  • (Για ευνόητους λόγους απέφυγα να βάλω κάποια φωτο στο θέμα, αν και εκείνη που ίσως να ταίριαζε περισσότερο θα ήταν ένας χάρτης της Ελλαδάρας μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου